Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Matchresultaten dagens bowlingmatcher , uppdaterad

… Enligt meddelande på sms så vann våra bowlingvirituoser båda matcherna i Skellefteå med utskopningsresultat .Det blev två raka promenadsegrar. Det "visste" vi ju redan för våra gubbar är laddade till tänderna och förlust finns inte på deras världskarta.

 

Min shoppingrunda blev inte så omfattande som jag befarade. Mycket tack vare min värkande lekamen, som det tog, dubbelt så lång tid som normalt, att reka till att jag hade inte så mycket tid på mig. Jag beslöt mig för att shopping för skojsskull hinner jag nog med en annan dag också och så koncentrerade jag mig på Höstljung. 3 för 99kr. Jag köpte ett helt gäng och så grävde jag ner dom på "våra" gravar.  Solen sken och det var riktigt varmt  och skönt i luften. En stillsam och rofylld stund, och jag är säker på att min älskade mormor och våra andra kära, som numera har sin boning annanstans, känner sig fina nu, i sina lysande lavendelfärgade höstskrudar.

Jag och farfar har ätit Brunabönor och fläsk till middag. Vi passar på när maken är bortrest , eftersom han inte är så förtjust i just bruna bönor… Det gillar farfar desto mer så han var mätt , nöjd och belåten när han gick hem efter middagen för att scanna in sport på TVn.

Själv tippade jag omkull i kuddhavet på min säng och har ägnat eftermiddagen åt botanisering i delårsrapporter och annat skoj. 

Nu ska jag ta en liten paus och fylla på koffeintarmen. Det blir nog en tidig kväll hos ruggugglan för den sysselsättning jag har ägnat mig åt idag suger energi känner jag.

Trevlig lördagkväll alla !

 

 

 

 Match nr 1

@

Skellefteå BK- VilhelminaIK

5515-6321, (3-17)

Matchbäst Urban Norman 875

Match nr2

Skellefteå IF- Vilhelmina IK

5504-6444, (1-19)

Matchbäst Urban Norman, 933

2 kommentarer

  1. Leif Danielsson

    Fantastiskt höga resultat. Inte trodde jag V-minas bowling höll denna klass.
    Jag har själv spelat på den allra högsta nivån i många år och vet att det är ytterst svettigt att komma över 900 p.
    Det är nästan så att man blir sugen på att spela igen, men tyvärr sätter avståndet käppar i hjulet.

    PS, på min tid, när jag tröttnat på alla långa resor och den press det innebär att spela i allsvenskan, som det hette på den tiden, gick jag ner ett steg och då spelade jag faktiskt mot V-mina (vi spöade skiten ur dom), men då var det inte längre så allvarligt.
    Hälsa och gratta dem för de fantastiskt fina resultat

  2. Kristina Norman

    Svar till Leif Danielsson (2012-09-24 08:52)
    Hej Leif!
    Jo, dom är riktigt vassa.
    Föll visserligen ner i div 1 förra året men det är nog bara en tillfällig seyour. Nästa år ska dom vara i Nordallsvenskan igen. 🙂
    Roligt att höra att du också är en sådan virituos. Skulle vara kul om du kunde komma ner och titta på nån hemmamatch.

    Jag ska hälsa dom att det finns suppoters i fjället också :)))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.