Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Söndag…

… Idag upprörs jag över Migrationsverkets beslut att utvisa 2-fantasifullaåriga Haddile och uppmanar alla att gå in på ABs och Expressens namnlistor och skriva under…Det är helt vansinnigt att tro att det skulle vara för barnets bästa att skicka henne ensam till ett land där hon inte känner någon och man inte ens vet var modern befinner sig…Total kortslutning !

Förbryllad över vissa personers oförmåga att läsa och förstå (eller snarare förmågan att göra egna fantasifulla tolkningar)…En neverending story ! Går inte med bästa vilja i världen att ta på allvar!

Frusterad över att allt ska hända på en och samma gång och att vi fortfarande inte har lärt oss att klona osss så att vi kan delta i allt skojigt ändå……Den här veckan samlas allt  på en och samma kväll…

Glad och upplyft över min man som kommer med uppmuntrande ord och tröst när man känner sig som en gammal antik artefakt….Tack älskade!

Ha en fin söndag allihopa !

Hmmm…. Jag var tvungen att öppna balkongdörren på vid gavel för att getingen som letat sig in genom den smala springan som stod öppen skulle hitta ut igen…  Måntro om den hade dålig syn eller??? Jag får många besök av getingarna nu på hösten när man har öppet. Lite obehagligt när dom vill in i ansiktet , men jag har lärt mig att chilla lugnt och dom söker sig ut igen så småningom. men den här rackarn hittade inte ut hur han än försökte, så jag fick lov att hjälpa honom lite…

( Här hade jag tänkt lägga in en bild på en söt liten geting , men linan är seg som överkokt knäck idag så det gick inte. Ni får föreställa er den lille … )

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.