Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Fredag!

 Ikväll är jag bortbjuden på middag. Jag ska gå upp till min väninna från Columbia och hon ska bjuda på typiskt Colombiansk mat… Något som jag erkänner  att jag har väldigt dålig koll på vad det kan vara, så det här känns jättespännade. Dessutom ser det ut som det kan vara början på en mycket givande och trevlig bekantskap. Jag ser fram emot det. Maken jobbar ikväll så han kunde tyvärr inte följa med ikväll , men jag hoppas att vi kan passa in så att han kan hänga med nästa gång.  Jag skickade med matlåda till honom och till farfar och tar mig en "helledig" kväll…

Så just nu sitter jag och funderar på nått så oviktigt, i globalt perspektiv, men oerhört viktigt för den nyfunna vänskapen, som vad jag ska köpa med mig för present till värdinnan… Blommor eller nån fin grej ….?  Kul ska det bli iallafall !

 Så öppnar jag First Class och får beskedet om att en mycket kär och omtyckt kamrat har lämnat jordelivet och intagit sin givna plats i änglarnas himmel… En vän som jag har haft ett nära och varmt samarbete med i olika sammanhang och som med sitt stora varma hjärta berörde mig djupt. Jag kommer att sakna henne enormt !

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.