Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Söndag!

 

 

 

Idag har varit en bra dag. Våran pigo kom hem igårkväll och ska förgylla vår tillvaro några dagar. Som alltid en obeskrivbar glädje i mammahjärta när mina kids kommer hem och visar upp sig, och man kan se med egna ögon, att dom är "hela och rena och i ett stycke"…

I morse fick vi tag i älgkött av en god vän, så nu har vi så det räcker ett bra tag. Om nu den halva älgen, som vi tingat, men som fortfarande springer om kring ute i skogen blir nedlagd så kommer vi att ha hela vinterbehovet. Känns nice!

Själv tampas jag med en infernalisk huvudvärk ifrån helvetet, som tidvis däckar mig totalt. Yrsel, dubbelseende och lätt illamående är också symtom som följer med . Nu har jag konstaterat att det inte kan bero på för lite sömn iallafall. För nu har vi sovit som små kungar i nya sängen i några nätter. God och oavbruten sömn hela natten, och det kommer att ge positiv påverkan på både ork och humör. Det känns redan nu. Ett läkarbesök till vecka ska väl förhoppningsvis ge ledtrådar om vad som ska till härnäst för att eliminera detta gissel eller om det är ättestupan som gäller. Eller halshuggning jäms med 6:e kotan kanske är det snabbaste och lindrigaste. ( OBS! Det sista är ett utslag av min bisarra humor och skall alltså inte tas på allvar!)

@

@

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.