Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Efter regn kommer solsken…

sägs det o det stämmer idag iallafall.

Vi har varit i Sollefteå och flyttat lilla mamsi till en lämpligare lägenhet utan trappor och med hög mysfaktor.k  En hektisk helg alltså med mycket stök och bök. Ett litet konststycke i sig då Ruggugglan från början int riktigt är i ordning, så nu har jag kraschat på sängen och här tänker jag ligga nu i minst två dagar och bara vägra…( nåja … önska kan man alltid…) Resan på nervägen bestod av snörök och ingen sikt alls och hemresan spöregn och vattenhalka, och extremt dåligt plogade vägar så nu är som ett hötter… Man kan inte med den bästa vilja i världen påstå att dom som har hand om vägskötseln har gjort ett bra jobb.. Vatten halka rår dom ju inte för men att man tydligen har räknat bort den där manicken som fanns förr i tiden som kallades väghyvel, det är lågt. Trafikfara … Ja i allra högsta grad , som man får slinga runt på den spåriga vägen och man kan ju bara undra över hur många som får köra sönder sina bilar på det isiga och knottriga underlaget????

Men om det var spöregn igår så är det strålande sol just nu och det är bara att passa på att njuta av det vackra… Jag njuter från insidan av fönstret för som sagt, nu är det åpterhämtning som gäller .

Glad och tacksam är jag för att det verkar som om lilla mamma har hittat ett boende som hon kommer att trivas i. Vi lämnade en trött o sliten men glad och föväntansfull liten mams igår när vi hade fått ordning på de största och tyngsta prylarna och fått in hennes högt värderade porslin i skåpen. Jooo… det nya "hemma" blir bra! 

Första gofikat i lilla mamsis nya lya  

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.