Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Hej hopp!

 

C-topp tycker att väljare ska vara tacksamma

 


FAIL. Centerns valfilm 2010 var valets kanske mest nedlåtande. Den skojade om att förr så drömde folk om att deras barn skulle bli "utlasade" och "gå AMS-kurser". Reklamfilmen avslutade med denna denna pärla levererad av Maud Olofsson:

Ska vi gå tillbaka till bidragssverige eller ska vi ha riktiga jobb i nya företag?

För att beskåda eländet tryck på play.

Hur blev det då i verkligheten? Well, arbetslösa med aktivitetsstöd har fyrdubblats sedan 2007. Vad svarar då Centerns arbetsmarknadspolitiska talesperson Annika Qarlsson på de som ställer partiets höga svansföring mot verklighetens kranka blekhet? Låt oss säga att även det är en pärla:

Men vad har du att säga till de väljare som faktiskt trodde på Centerpartiet och röstade på Centerpartiet sedan de sett reklamfilmen och så visar det sig att det är jättemånga fler som är i arbetsmarknadspolitiska åtgärder jämfört med tidigare?

– Jag tycker att de ska vara glada över att de har Centerpartiet i regeringen för vi har varit med och bidragit till att vi faktiskt flyttar fram positionerna i de här frågorna och att vi fortsätter att driva det här.

Visa lite tacksamhet ni otacksamma väljare! Detta lär säkert lösa Centerns problem. Inget annat har ju funkat så det är värt att pröva i alla fall.

 

 

 

http://www.alliansfrittsverige.nu/2012/12/c-topp-tycker-att-valjare-ska-vara.html

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.