Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Lugna gatan….

….hemma hos Ruggugglan på nyårsafton.
Middag med maken, svärfar och min Lilla mamsi . skönt soffhäng med ost o kex som tilltugg lite senare på kvällen och så skålade vi i Pommac kl 12.00 och skådade på hotellets fyrverkerier från första parkett. Kvällen avslutades med The Hulk.
Idag har lilla mamsi stigit på bussen och rest hem igen efter jul o nyårsfirande här hos oss. Som alltid känns det tyst och tomt när familjen varit på besök och åker hem till sitt igen. Nu är det bara sonen kvar och han är ute och glassar med sina vänner så honom ser man inte många sekunder på dagen. ”So little time , and so much to do” brukar han säga. Och nog har han ett helt annat tempo än hans gamla slitna mamma alltid . *ler* När jag var i hans ålder så ville jag också hinna allt och trodde nog jag också att jag var oövervinnelig…Sova… Det gör man när man blir gammal hette det. ….. Och det kan nog stämma , för nog ser jag till att ta ut min beskärda del av sömn numera….
Idag har också varit en lugn och slö dag också. Resterna av gårdagens festmåltid,till middag, backhoppning och ”Ivanhoe” kl 15.00 har som vanligt ”invigt” det nya året.
Den här kvällen får avslutas med The incredible Hulk.
2013 kommer att innehålla umgänge med familjen, bowlingresor, politik i olika former , och en massa andra intressanta och roliga saker. Mycket har vi att se fram emot…
God fortsättning på det nya året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.