Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Våren….

… gör framsteg . Det droppar från taket och om man klär sig varmt så kan man faktiskt sitta ute på balkongen…. En och annan fågel sjunger också… Livsandarna återvänder.
En annan sak som kommer nu en period framöver är alla årsmöten . Vilhelmina-aktuellt , alla hushållens veckobibel, är full av annonser för årsmöten och det jobbas frenetiskt med verksamhetsberättelser och diverse handlingar som hör till. Själv har jag undertecknat Vilhelmina arbetarkommuns studieråds verksamhetsberättelser idag. Skickade in den förra veckan. Till veckan har vi årsmöte i Vilhelmina S- förening också.

Fibromyalgiföreningen hade årsmöte i onsdags …. Det mötet lyckades jag glömma bort , vilket grämer mig som tusan nu, eftersom det alltid brukar vara så roligt att träffa brudarna. Jag hade stickat sockar till lotterivinster också…. Men dom är ju kvar till en annan gång nu …. Minnet är urkasst och ser inte ut att bli bättre… Suck !

Tog alltså en liten promenad idag ner till Folkan och hälsade på (S)nällGöran på SAPkontoret och tittade också in hos Suzi på teaterföreningen, sen stapplade jag hemåt på den isiga ojämna trottoaren igen …. Jag konstaterade, där jag gick, att det är dags att inhandla riktiga promenadskor så att man kan ta sig fram utan att bryta benen av sig så jag slank in på Sportringen och provade ut ett par riktigt sportiga dojjor som jag tror ska funka bra…. Det blev inte direkt billigt så maken kommer att få krupp när han får höra priset…. Om jag överhuvudtaget ska berätta det. :)’

Tvärsövergatan och in på handarbetsaffären … Hittar superfräsigt garn. Jag har snart slut på alla små nystan nu … Bara tunnare garner kvar i min säck …Om jag använder garnet jag köpte i dag som grund och så lägger jag in de små nystanen lite random så kommer det att blir skitfräsiga sockar…
Kanske kommer bild så småningom.
Några steg uppefter Storgatan mot hemma ligger en loppisaffär…. Och där halkade jag förstås också in … Och halleluja! Där hängde taklampan som ska hänga i vårt vardagsrum….. För den fatila summan av 145 kr. Japp… Du läste rätt! Etthundrafyrtiofem kronor! Vilket fynd ! Jag var tvungen att fråga om set stod rätt pris … Och det gjorde det ! 🙂

Tittade in hos farfar också som har ont i benen och har dåligt för att gå nu. Så vi får gå ner med mat till honom senare.

Till veckan får vi tillökning i vår familj. Då ska lilla ”Milla” flytta in hos oss. En liten Bichon Havanese-flicka som är 12 veckor gammal. Vi håller på att skola in oss nu med varandra lite pö om pö …. På onsdag till veckan blir hon våran på riktigt ! Hon är en liten hårboll, som är ungefär det sötaste man kan se och hon kommer att bli ett fint sällskap åt mig och mina katter , och hon kommer att hålla oss i trim så att vi inte degar ihop för mycket.
Det ska bli så roligt !

Nu kaffe, en stund vila och så middagsbestyren
Hej på en stund !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.