Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det hör inte…

…till vanligheternas att ruggugglan är uppe före kl 07.00 på morgonen , men nu har vi ju bäbisvalp så nu är det bara att pallra sig upp… Maken har åkt med bowlinggänget till Sundsvall för årets sista bortamatcher , så han blir borta hela dagen….vi får roa oss själva denna lördagen. Det vi har gjort nu på morgonen med att hälla i mattemamman en balja kaffe, för medvetandets skull och så har vi borstat igenom Milla päls riktigt ordentligt. Vi badade henne igårkväll och den mjuka fina pälsen blir nog lätt tovig så det gäller att hålla efter…. Rensat öron och tvättat ögon har vi också gjort. Katterna har också fått en gemomkamning och mattemamman är tvättad och kammad. Japp! Nu är vi helgfina allihopa. Men det är utmattande att göra sig fin så nu ligger alla djuren och sover och jag funderar på att ta mig en liten nap jag också….
Sen blir det promenad i solskenet. Blå himmel med lite dis nu på morgonen men frampå dagen blir det nog kanoners ….då tar vi på solbrillsen och knatar iväg. Jag stickade färdigt en ny tröja till liten puppieprincess igårkväll så vi kanske ska prova den idag.

Någon ( såklart ”inte jag” *ler*) har lämnat Millas halsband framme till möjlighet att tugga sönder och så klart var Milla snabb som en illegal och gjorde jobbet med bravur… Så mattemamman fick leta fram kattselen i panik. Som tur var så passade den….så vi klarar den här dagen när vi ska gå ut ! Maken får köpa ett nytt halsband på vägen hem…jaja….
Det lär inte bli det sista som går den vägen ….
Ha en bra dag i vårsolen !

Hej på en stund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.