Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

AppropÃ¥ …

...controller och kommunikatörer i Vilhelmina kommun, så undrar Maria Kristoffersson om S tänker bli mera öppna (????)

Hon skriver:

"Det läggs även förslag på en kommunikatör. En kommunikatör ska arbetar med att förmedla och forma kommunens budskap, varumärke samt sprider information till framförallt medborgare men även media. Så frågan är om S nu känner att de måste bli mer öppna eller om de ska ha en kommunikatör som övertygar Vilhelminaborna om att de sköter sig inför valrörelsen 2014?"

 

Socialdemokraterna har varje år sedan valet haft en turne med poltikercafeer ute i byarna och på tätorten.  Öppna möten där alla är välkomna. Vi har lyssnat in läget och tagit med oss synpunkter i det fortsatta arbetet.  Alla mötesdeltagare har haft möjlighet att ställa frågor ta del av aktuell information, informationn om hur arbetet medatt verkställa vårt handlingsprogram och diskussioner. och under tiden har respektive S-förening bjudit på förtäring i olika slag.

Vad gör Centerpartiet ? Vad gör Alliansen?

 

För övrigt så tål det tydligen att upprepas igen, att pengarna som Vilhelmina Kommun har lånat har gått till investeringar som varit belagda med myndighetsbeslut och därför ett måste. Det handlar om Bollhallen, Granbergstippen och Reningsverket.

Det hade Alliansen också varit tvungna att ta tag i om dom hade suttit kvar i majoritet. I annat fall har stora viten måst utbetalas.

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.