Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Igår….

… Var jag till farbror dok på återbesök. För huvudvärken n och yrseln som bråkat extra med mig denna vinter. Två sprutor i nacken fick jag, med en cocktail av bedövningsmedel och kortison. Således var jag under eftermiddagen igår bortdomnad i hela nacken och halva huvet. Den bakre halvan. Det var en sällsam upplevelse att vara nästan smärtfri i nacken. Det var som att lägga ett lager bomull runt nacken och halsen… varmt , mjukt och …… underbart! Det var ju ett tag sen. Närmare bestämt före 1 augusti 1989.
Jo förresten… En stilla sällsam minut en morgon för några år sedan, hade jag , när jag vaknade , hittat en ställning bland kuddarna där det inte gjorde ont någonstans… Men jag var ju tvungen att kliva upp ur sängen och då gick det över…men det är ett ögonblick som etsat sig fast på mitt minne och som jag brukar ta fram nu och då när det är som jobbigast.
Idag har jag två punkter där bak ( efter nålsticken) som är ömma som ögat och värken är tillbaka … och som vanligt när det kommer tillbaka så kommer det i fördubblad styrka… det är som att kroppen måste vänja sig på nytt….Nåväl det var värt ett försök.

Vi hade möte igår kväll med Vilhelmina arbetarkommuns studieråd, en rad studiecirklar planeras och jag hoppas det går i lås , för finns det nått roligare än att bilda sig?

Ikväll är det årsmöte för Folkets hus. Jag hade tänkt gå men jag vet inte hur det går att ordna för liten puppieprincess så vi får se hur det blir. Maken spelar klubbmästerskap ikväll . Årets viktigaste och mest prestigefyllda tävling. *ler* Vi håller tummarna förstås. (…..och hoppas vi inte behöver ha den otroligt fula stenkulan som är priset i bokhyllan under det kommande året … Hahahaha)

I övrigt så håller jag på att läsa in materialet för socialnämnden på torsdag. Vet inte om jag kan vara med ännu men, jag hoppas…. I vilket fall kan det ju vara bra om man vet vad som är på gång….

Solen skiner idag kanske ska ta till vara på den också ….

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.