Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Matteträff och hundliv !

…. Idag har jag varit på lunch med goda vänner och puppieprincess har fått träffa och leka
med sina båda syskon och sina ” mammor”(Dvs Millas mamma och ”moster”…)

Milla blev jätteglad när hon kom in på gården till gamla mattemamman. Syntes väldigt tydligt att hon kände igen sig. Och hundarna har busat må ni tro…. Vi mattemammor åt lunch och hade en jättetrevlig pratstund. Och vi fick jättegott att äta. Lax/pastasallad med nygräddade baguetter och keso/ost röra och en chokladbit till kaffe …

När vi kom hem däckade både jag och Milla puppieprincess på soffan och vi har inte gjort många handtag i eftermiddag . Milla busade av sig ordentligt för hon har varit jätte trött hela eftermiddagen och kvällen …men roligt hade hon . Det kunde man tydligt se .

Maken skickade vi på SM äventyr i Stockholm i eftermiddagen. Han och lagkamraten Stefan Rynell ska försöka återta bucklan igen… Så nu håller vi tummarna allt vi orkar . Tävling individuellt pågår också. Dr är det lite svårare i makens klass så det ,kan bli svårt men Stefan har goda chanser att placera sig riktigt bra utifrån de siffror som har presterats hitintills … Final i juni då får vi veta det slutliga resultatet. Att maken skulle bli Svensk mästare i bowling två ggr vore ”nått att berätta för barnbarnen ” . (inte för att det inte skulle vara nog häftigt att kunna säga att han blev svensk mästare 1 gång ) Just nu väntar jag på att han ska ringa och meddela ankomsten till ” Huddinge värdshus ” så att jag kan gå och lägga mig i trygg förvissning att dom har kommit fram välbehållna.

Min bror , den snygge, Jan-Olof Danielsson, kallad Lillen i familjen fortsätter att utmärka sig inom sportpistolskytte .
Den här veckan befinner han sig i Hannover och frotterar sig med avdankade KGB agenter och Fd ryska militärer som hade pistolskytte som sitt yrke. Fransmännen och tyskarna är också riktigt vassa har jag hört.

Det svenska laget bestående av Jan -Olof Danielsson(Lillen), Niklas Krabb och Mats Friberg, hamnade slutligen på en 7e plats i fripistol. I första halvan. Idag har dom haft fridag och i morgon fortsätter man med grov- och standardpistol. Det är där brorsan är som vassast så håll tummarna hårt ….

Lillen, min bror, den snygge, … fick motta besked om att han kommer att tilldelas Stora Grabbars Märke vid en särskilt fin lunch som Sportskytteförbundet anordnar vid sitt årsmöte, för sina fantastiskt fina insatser för svensk tävlingspistolskytte. Nu kommer han inte att hinna resa hem i tid för att kunna närvara vid den lunchen då han befinner sig nånstans i Tjeckien ( el. var det Polen ?) på tävling då, men roligt ändå att han tilldelas den äran. Som varande storasyster är jag förstås enormt stolt och lycklig över min lillebrors framgångar. That goes whithout saying….

Enligt brorsan så är svenska pistolskyttar och dessa utländska pistolskyttar som dom tävlar emot att jämföra med korplagen vs elitserielagen i bowling. Så att det svenska laget överhuvudtaget har placerat sig på topp tio är stort. MYCKET STORT! Jag vet inte om han är onödigt ödmjuk, min bror. Men det brukar han inte vanligvis anklagas för, så det stämmer nog . 😉
Dom där tävlingarna visas ju aldrig på tv så man får bara höra i efterhand …. Det är synd tycker jag…

Se länk … Referat från Hannover. Min bror är den snygge killen med det ödmjuka leendet längst fram till höger …

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Sektioner/Pistolsektionen/Nyheter/Nyheter/Prisceremoni/

Förra veckan slog han sitt personbästa och bästa svenska resultatet (565 ) för året på en tävling i södra Sverige…Japp ! Han kan sikta min bror !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.