Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Jaha!

Nu e man förkyld också…. Vakande i morse kraxigare än vanligt. Och under dagen har den utvecklat sig… Förkylningen. Jag har klarat mig länge trots att maken har snoran och snörvlat på mig i flera veckor till och från. Men nu är det min tur.

Men … Vad gör det när klänningen som jag beställde till bröllopet som vi ska få bevista nästa helg har kommit…. Och den passade! Nu är det stora frågetecknet vad det blir för väder nästa helg…. är det sandalföre i Saxnäs eller måste jag börja bekymra mig om vad jag ska ha för skor på mig också ? Måste ringa en vän och höra mig för!

Vi grillade till middag idag… Fläskkotlett som legat i hemmagjord marinad sen igår. Det var grillpremiär för året för oss, och på en för året nyinköpt grill …. Blev riktigt lyckat !

Tanken var att vi skulle grilla igår redan men det var ett sådant hundpissarväderså vi bantade i sista stund och gjorde tacos istället. Det var ingen som hade lust med nån fryschock ute vid grillen igår…. Idag kom maken hem redan 16.00 från jobbet och han är inte bangen på det viset så vi skickade ut honom …. Resten av middagen hade vi förberett så han behövde bara vakta köttet. Och eftersom han är självutnämnd grillmästare så faller den lotten på honom per automatik, när han är hemma. Vi andra skulle nog klara det också , men inte utan ”tillrättavisning” från ”mästaren” .

Milla, puppieprincess fick sitt bad i morse och hon är numera vit igen. I det här blöta ”väglaget” räcker det inte särskilt länge. Alldeles nyss for maken ut med henne på tomten och skulle kratta lite… Så det har alldeles strax gått över skulle jag tro….Nåja!

Man märker hur hon har vuxit på sista tiden för hon är så mycket stadigare och snabbare på sin små korta ben nu. Roligt att se hur hon utvecklas och lär sig. Lättlärd och smart är hon också. Uthållig och tålig är hon , men om man inte känner sig så jättepigg nån dag, ( vilket händer då och då ) så är det ingen katastrof om hon inte får nån långpromenad. Om vi tyckte att det var en bra idé att skaffa en liten valp när vi gjorde det så känns det definitivt som vi har hittat rätt nu… Så mycket skratt och glädje som hon för med sig , den lilla hårtussen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.