Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

NU pratar hon i nattmössan igen !

…..

Maria Kristoffersson verkar ha ett alldeles eget språkbruk som gör att det svenska språket blir extremt svårt att tolka för hennes del.

Och när det passar henne så är det helt ok att bokstavstolka lösryckta citat. MEN VI TAR DET VÄL EN GÅNG TILL, ……

Vilhelmina kommun har ett visst antal barn som står på kö för barnomsorg. De flesta av barnens föräldrar VÄLJER förskoleplats framför dagbarnvårdare och lagen säger att Vilhelmina Kommun är skyldiga att tillgodose önskemålet om förskoleplats….

Det blir inte fler barn i och med detta och följden blir således att BEHOVET av dagbarnvårdare minskar, i och med att de flesta väljer förskoleplats. Den siffra som man har gått efter kommer från den önskemål som föräldrarna har uppget när dom ställer sig i kö . Men nu såg jag att man ändå ska skicka ut en enkät för att ”säkerställa” siffrorna.  Och som ngn sa ” man kan ju ha ändrat sig i frågan om vilket val man vill göra. Javisst kan man det. Men då ligger det ju i ens eget intresse att meddela kommunen att man vill göra ett annat val tycker jag.

Hur Maria tolkar detta citat tänker jag inte ens gå in på .Jag orkar verkligen inte försöka hänga med i hennes tankevurpor längre.

image

Citat från Lokaltidningen….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.