Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ikväll ska jag…

…gå på ett möte på FH angående drogerna som ökar i Vilhelmina, hade jag tänkt. Men det beror förstås på hur sjukgymnasten som jag ska besöka i eftermiddag, far fram med mig. Gruvar lite, gör jag just nu, för när det gäller min nacke och Folk som ska försöka rätta till/lindra smärtorna så har jag nästan enbart dåliga erfarenheter. Så till den omilda grad att jag under en lång period vägrade släppa någon inpå mig. Men jag inser att den attityden inte hjälper mig ett dugg, så nu är det verkar som om jag är inne i ytterligare en försämringsfas så får jag bita i det sura äpplet.  I år är det 24 år sedan den förhatliga dagen då vi blev på körda bakifrån och mitt liv förändrades i ett ögonblick.

 

I övrigt är semestern slut nu och vardagen tillbaka. Första veckan är alltid tung och både jag och maken känner oss nog lite grann i limbo just nu. Men det lir nog bra att komma in i rutinerna igen. Vi har många fina minnen att plocka fram när höstmörkret och kylan vältrar över osS i sin obarmhärtighet… Men jag gruvar lite för det också idag…

Jag kan också konstatera att personförföljelsen av vårt kommunalråd och förminskningen av vår opposition når nya höjder, när Göran Jonzon och hans gelikar nu har siktat in sig på hanteringen av bygdemedel.

Hur man kan vända en åtgärd som gynnar en hel bygd till att vara olaglig och i egensyfte kan man förbryllas över mer än en gång, men det säger ju en del om personerna som antar den infallsvinkeln.

 

 

 

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

  1. Calle

    Förlåt Kristina men du är helt fel person om att prata om personförföljelse. Som du är mer eller mindre är speciallist på när det gäller Maria Kristoffersson. Så du blir lite skrattretande när du kritiserar sådant. Kritisera gärna partier om åsikt men att ge sig på personer i en blogg tycker jag är helt fel. Naturligtvis gäller det åt båda håll.

    • Kristina Norman (inläggsförfattare)

      Du får gärna leta , men du kommer aldrig att hitta nått inlägg jag har gjort där jag har kritiserat Marias person. Däremot har jag periodvis varit flitig att kritisera hennes politik.

      • Calle

        Löjla dig inte, du kör med förföljelse även om du definerar det som något annat precis som GJ gör med ÅN, absolut ingen skillnad!! Kanske du börjar bli en slipad politiker trots allt som ger sådana svar =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.