Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Socialnämnden igår…

… Blev en lång och slitsam dag för ruggugglan. Så idag är jag ledbruten och sliten och det tokvärken lite här och var. Men mest är jag trött. Så den här dagen blir en vilodag. Eventuellt … Om jag råkar hitta en energiboost nånstans… Ska jag åka ner och kolla om jag hittar nån lämplig frys i lagom storlek på Plass’n
Älgkött är på ingång snart och vi måste ju ha nånstans att stoppa det. Den andra frysen är nästan pinfull med bär och andra saker som vi har hamstrat.
Man känner sig otroligt rik när man har mat i frysen… Det blir som bomull i magen när man tänker på det.

Socialnämnden – Det var en mycket bra nämnd igår. Lite diskussioner blev det, som alltid, men det var väldigt bra diskussioner och ledde till samförstånd och eniga beslut.
Vi har sedan i somras en ny förvaltningschef, en hemmason som varit ute och skaffat sig bred kompetens i bl.a. Ledarskap, som vi känner stort förtroende för, och det ska bli riktigt roligt att jobba i nämnden framgent.

Men idag är det vila som gäller, som sagt…
image

6 kommentarer

  1. G E Abrahamsson

    Så då är allt okej? Försök inte smussla undan problemen. Du vet säkert vilka problem V-mina står inför och en socialnämnd kan knappast trolla med ekonomin. Ibland tycker jag du förringar problemen och verkar inte förstå allvaret i alla problem.

  2. Kristina Norman (inläggsförfattare)

    Det gör jag inte. Vi har haft och har framgent stora och svåra utmaningar att ta itu med och hitta lösningar på. Det är allmänt känt. Vad jag försöker förmedla är att nämnden igår var ett bra möte där vi efter en del diskussioner och klargörande kunde enas och ta enhälliga beslut. Det känns mycket bra att vi kan arbeta i samförstånd. Jag tror också att vi med den nya förvaltningschefen Roland Bång har en utmärkt chef, som har stor förmåga att leda, genomlysa och hitta nya lösningar på dom utmaningar som vi har att ta oss an. Jag ser med tillförsikt fram emot den här vinterns arbete i socialnämnden.

  3. G E Abrahamsson

    Varför dra in honom, Socialchefen, det är inte vidare smart och figurera med hans namn och få alla blickar på sig. Han är ingen Gud som kan lösa alla problem. Han gör säkert så gott han kan å lite till. Var rädd om honom och låt honom jobba i lugn och ro.

  4. Kristina Norman (inläggsförfattare)

    Nu förstår jag inte din attityd. I din blogg skriver du att informationen är för knapphändig och här tycker du att jag lämnar ut för mycket information. ????
    Det är ingen sekretesshamdling att Roland Bång är vår förvaltningschef sedan i somras. Det är inte heller vara nån sekretsshandling att han gör ett FÖRBANNAT BRA JOBB!

  5. G E Abrahamsson

    Varför blir du så upprörd när du får mothugg? Det finns en värld utanför din lilla värld också där stora och viktiga frågor tas. Återigen har någon sagt något annat om nye soc-chefen om att han inte gör ett bra jobb? Du verkar ha förutfattade meningar i del saker. Du får ursäkta, men jag säger vad jag vill utan en massa svordomar eller andra ord som inte skulle vara acceptabla och som jag till vardags använder inom den sfär jag lever.

    Ha det bra Kristina

  6. Kristina Norman (inläggsförfattare)

    Jag är inte upprörd bara förbryllad över dina mixade budskap. Ha det bra själv Edor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.