Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ett totalt misslyckande. Skamligt!

Något annat kan man inte med den bästa vilja i världen kalla den politik som alliansen för. Nu får man backa på punkt efter punkt, därför att det HELT ENKELT INTE FUNGERAR SOM MAN HADE TÄNKT!
Men man är finurlig. Man återställer en liten del och kallar det för satsningar. Rent av STORA satsningar i vissa fall…

AiP skriver om Borgs Reträttbudget…

http://www.aip.nu/default.aspx?page=3&nyhet=41730

Funderingar på hur det egentligen står till med regeringens politik kan man också läsa i Lennart Holmlunds blogg idag…… Jag håller med honom… Vad håller Reinfelth på med egentligen ????
http://blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2013/09/18/vad-sysslar-fredrik-reinfeldt-med-egentligen/

2 kommentarer

  1. G E Abrahamsson

    Den här gången håller jag med dig fast och fullt. Först rasera och sedan låtsas man göra förbättringar som man själva tidigare nedrustat. Läs gärna Holmlunds senaste blogg idag. Det är precis de som de gör. De har nu nått vägs ände den här regeringen och det är nu de ska attackeras och ställas till svars för ett nedrustat Sverige. De försöker tyvärr med gammal förlegad skåpmat tro vi skulle konsumera oss ur krisen genom varor från Asien. Där folk svälter och lider, det bryr man sig inte om. Man pratar bara om pengar och höjda löner, hur människor i realiteten har det bryr de sig inte det minsta om. Men nu åker de, var så säker. Det kommer bara gå utför mer och mer, synd, men det är enda vägen få bort dem. De är ju de själva som gör jobbet. Vi andra kan bara rulla tummarna och vänta.

    • Kristina Norman (inläggsförfattare)

      Men det gör vi ju inte? Rullar tummarna, menar jag.
      Vi skriver , både du och jag i social medier och påtalar våra åsikter. Vad jag har sett av dina bloggar så har du ( för det mesta iallafall) ganska bra på fötterna också när du uttalar dig.
      Nu är jag inte så förmäten så att jag tror att jag ensam kan påverka speciellt, mycket men vi är väldigt många som påtalar samma profana ”misstag” som regeringen har åstadkommit och det ger eko.
      Att Anders Borg nu idag presenterar en budget som i stora delar innehåller en delvis återställning av tidigare försämringar är för att man inser att deras politik inte fungerar och med bara 1år kvar till valet försöker man hyfsa till siffrorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.