Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ruggugglan fick så hon teg ett tag….

Jag har varit rätt tyst i syberrymden ett tag.

Livets realiteter slår ibland till med bedövande kraft och knockar en till marken utan nån som helst pardon. Min lillebror gick plötsligt oväntat och chockartat bort för några veckor sedan. Efter obduktion fick vi veta att han drabbades av ett plötsligt hjärtstopp. Dvs en störning i de elektriska impulserna som styr hjärtats slag orsakade tvärstopp. En åkomma som sägs vara ” inte ovanlig hos framför allt medelålders män” och en ökad riskfaktor är stress och överansträngning.
Min lillebror blev 52 år.

I helgen har vi haft begravningsceremoni med middag, kaffe och tårta.
En mycket fin ceremoni med sång, musik och skratt och tårar blandades av de fina minnen som vi alla kunde förmedla.
Min bror, John Mikael Danielsson, var en lågmäld, genomsympatisk, musikalisk och mycket intelligent person vars främsta mål i livet var att sörja för sin familj.
Nu finns han inte i jordelivet längre och våra liv blir aldrig detsamma igen…..

En kommentar

  1. Lillis

    Hej!
    Ja har saknat Dig! Din brors död har nog tagit mycket hårt, vilket är förståeligt. Det påminner om alla vårs livstråd som kan vara hur sköra som helst utan att vi vet om det. Redan i tjugoårsålden trodde inte jag att jag en dag skulle fylla femtio år. 50+ är jag frisk som en nörkärna fast jag trodde att mitt liv skulle bli kort. Vi vet vekligen så lite och det gäller att ta tillvara varje dag som ges oss. Det är en gåva. Var närvarande här och nu! KRAM KRAM KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.