Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Sällsam upplevelse(not)

Jag går ut genom dörren till min lägenhet och smäller igen dörren. Kvar på hallbyrån ligger mina nycklar. Jag är utelåst.
Hyresvärden befann sig i Storumman hos revisorn och han hade nycklarna med sig…
Nå man är ju inte alldeles utan fantasi ifrågan om att sysselsätta sig medans man väntar, så jag inhandlade ett korvmål på OK och åkte ner till småbåtshamnen, satte mig på bryggan i solen och intog en högst spartansk middag. Solen värmde och vågorna kluckade och småfisken slog runt bryggan. Roade mig med att mata dom med rostad lök och små korvbitar som dom slogs flitigt om strax under vattenytan.
Sen hälsade jag på finaste svägerskan och vi spydde lite galla över ditt och datt en stund och kl 18.00 åkte jag upp på FH på S- möte. ( vilken tur att det var just ikväll) och så äntligen för en halvtimme sen, kom hyresvärden och låste upp åt mig så att jag kunde komma in. #skämmsmössapå.:)

Den där vilan som jag hade planerat efter mitt ärende blev det inte mycket av. Men lite klokare får man hoppas att jag blivit under dagen. Jag kommer inte att gå ut genom dörren igen utan att kolla vars jag har mina nycklar…. Det är ett som är säkert.

På mötet gick vi igenom de nomineringar som ska göras inför nästa mandatperiod och det tog en bra stund. Det ska ju diskuteras och och dubbelkollas så att det blir rätt från början.
Utanför spelades livemusik, och många människor har samlats för att lyssna, äta en bit och kanske dricka en kall öl i sommarvärmen.

Idag fick jag också bli tvärenes flyförbannad av ett mycket okänsligt och nedlåtande sms. Skulle tro att personen som fick mitt dräpande svar blev en aning förvånad, då jag i vanliga fall brukar kunna behärska mig, och svara som folk.
Nä… Jag behöver inte alltid vara så jävla korrekt! Jag har rätt att bli arg jag också! Det är kanske till och med så att jag borde bli askalasförbannad lite oftare. Det skulle nog göra mig gott!
En sak är då säker… Ingen jävel ska kunna komma och försöka manipulera mig igen.

Nåväl over and out från frustrerad och ilsken rugguggla
Imorgon är en ny dag och då ska jag ta mig an dagen med gott humör och se fram emot att jag snart kommer att ha en fungerande TV…
Tänk så många avsnitt av ”Glamour” som jag har missat under dom här veckorna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.