Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Måndag… Igen….

Vaknar före tuppen. Det börjar bli en ful ovana. I och för sig är det lite stillsamt rofyllt att sitta vid fönstret med morgonkaffet, en cig och lyssna på fontänens porlande och fåglarnas trötta morgonkvitter. Ingen trafik har kommit igång ännu, inga människor … Bara jag, kaffet och fåglarna.
När trafiken och människorna vaknar och börjar röra på sig stiger kakofonin av olika ljud i takt med allt mera rörelse nedanför mitt fönster.
Jag kryper ner under täcket en stund till och lyssnar en stund. Loggar in på Netflix och tittar på en film. Den här morgonen har jag sett ”Man of steel”. Riktigt bra.

Igår gick jag och en av kidsen i min närhet på bio. Vi såg ”Maleficent”. Första gången jag ser bio i 3D med glasögon och allt. Häftigt! Och filmen var bra. En annorlunda tappning på sagan om Törnrosa, sett från den onda fens synvinkel. Egentligen var hon inte ond, ”bara” grymt och nesligt sviken och bedragen, och därigenom riktigt snorflyförbannad( med rätta) och slutet på filmen gav också en lite annorlunda tvist än vad man läst i sagan som barn. Helt klart värt att se.

Det var roligt att få tillfälle att göra nått med min fina brorsdotter också. Hoppas det kommer fler tillfällen ….

Börjar bli riktigt lack på att vara utan tv också nu, så i em ska jag ringa och jaga på installationen. Nog nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.