Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

På VKs tyck till…

Kan man läsa följande inlägg ikväll:

 

Minus 500% sen valet 2010!!

Slottet rivs! Ekonomin i botten! samtidigt har vi sossebloggare, undrar bara vad vissa lever på?? bidrag kanske?? jag jobbar och har inte tid att skriva överallt på internet hela tiden, men om samhället betalar så går det ju bra!!! SJUKT ATT DET GÅR!! HOPPAS ARBETSLINJEN KOMMER TILL SOSSARNA I VILHELMINA OCKSÅ!!!

min skatt sossarna leker bort!!!, 8 december 2012 kl 1

1.07.

Detta kan man läsa på VKs tyck till. Vad som händer med lån och den ekonomiska krisen kan vi ta i en annan blogg ( om nu någon skulle undra) Men den andra frågan/påståendet…Autsch!

Vem kan dom mena tro ? Hur många sjukskrivna socialdemokrater som bloggar finns det i Vilhelmina. ????
Göra ännu en blogg om min personliga status som sjukpensionär och varför jag har den statusen Eller ska jag kanske copy den blogg jag skrev förra gången och försöka vara tillmötesgående och
"förklar’ för dom som int’ begrip’ "  ???…. IGEN!!!???? Njjjaääääääeee… Det skiter jag i !
 
Arbetslinjen! *FNYS* 
Om den bara gjorde skäl för en bråkdel av det namn den bär ,så kanske den skulle vara värd att ta på allvar !… I den konstellation som nu utformats är det ingenting annat än ett sätt att klämma åt dom som är sjuka och arbetslösa, till förmån för dom som redan har det gott ställt…  Abetslinjen som den nu ser ut är ett stort jävla skämt och en
K A T A S T R O F för Sverige !

 
 
PÅ sossebloggen kan man läsa följande kommentar:
3 vb 20 timmar sedan
bra att kristina norman fortsätter att visa hur extremt otrevlig hon är!
 

– Tro fan de! Dom som e "extremt otrevliga" mot mig, kan riskera att få svar på tal i ordval och attityd som de verkar vara bekanta med själva!… Allt för att minska risken för missförstånd!!!

Kanske inte riktigt politiskt korrekt,  men åtminstone renhårigt och ärligt …och jag skriver under MITT RÄTTA NAMN…  Det är mera än man kan säga om " min skatt leker man bort" och "vb"

 
 
En fråga som dyker upp i sammanhanget …
Kan man vara "extremt otrevlig" mot någon som man inte känner????
 
De som skriver anonymt och ondgör sig över min blotta existens på olika sätt tycker visst inte det. Dom verkar ha uppfattningen att deras påhopp och utspel är helt berättigade. Så frågan är ju då:
 
– Kan det räknas som att jag är "extremt otrevlig" om jag ger svar på tal, mot personer som skriver anonymt, och som jag alltså per definition, inte kan ha den blekaste aning om vem dom är, ???
 
JO… Detta är en allvarligt menad fråga !
Jag är genuint intresserad av hur tankegången går .
 
 
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.