Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Förövrigt…

15  AUGUSTI  2010

 

 
… så har min Nokiatelefon som oförvart fick sig ett bad, nu fått ligga i vila ett par veckor och under tiden har jag tragglat med den gamla motorolan som inte alls motsvarar mina behov. I morse testade vi och nu verkar nokian ha fått sin väj behövliga vila(läs torka) och funkar igen…. pepparpeppar… jag litar inte riktigt på det ännu men hoppet börjar spira… maken kanske inte behöver köpa mig en ny telefon också…Det kommer att glädja honom… han vill säkert köpa mera klot för pengarna nu när träningen är igång igen och serien står i faggorna att starta…
 
Idag har farfar och maken åkt upp till Tresund för att hämta lite mera grejjer till farfars lägenhet…  gräsmattan ska klippas och duschkabinen är bara halvt inmonterad. Och inget av det där kan jag hjälpa till med… Föreslog i morse att jag åtminstone skulle börja med gräsmattan…"det blir det det blir " så att säga. Men det blev jag snabbt förbjuden att ge mig på. Och ska jag vara ärlig så kändes det rätt skönt. För jag såg inte fram emot att dra den tunga gräsklipparen, även om den går själv.
Sviterna från gårdagen bilresa gör sig påmind. Nacken är stel, benen stumma och ryggen känns som en ofrivillig U–böj, och däremellan har någon kört upp ett järnspett från den ädlare bakdelen upp till hypofysen. 
Och som maken också påpekade, "då blir du helt liggande sen… "
Han har rätt. Jag bliver vid min läst. 
 
Kanske vår son, den sk "glassarungen", "hårdrockaren", han som dedikerat den här sommaren till "sista sommaren i frihet",  kan komma hem och hjälpa sin "gamle far " när han har jobbat färdigt idag…?
 
Själv ska jag gå och rensa kattlådan…, för nu har jag ingen" lång och reslig snubbe" härhemma som fixar åt "liten mamma" längre…
 
Hej på en stund

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.