Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Kampanjsajt – Möjligheternas land

I dag lanserar socialdemokraterna sin nya kampanjsajt, Möjligheternasland.se. På webbplatsen finns tolv kampanjfilmer som ska bära socialdemokraternas budskap genom valrörelsen.
 
Idén för
 möjligheternasland.se är att illustrera vår politik och budskapet "Vi kan inte vänta". Det handlar om att beskriva och tydliggöra vår politik på olika områden. Vi visar att vi menar allvar genom att lyfta fram exempel som vi redan genomfört i delar av landet eller genom att så konkret som möjligt beskriva våra förslag i praktisk handling. "Vi kan inte vänta" uttrycker också att det idag finns problem som kräver handling nu, t ex ungdomsarbetslösheten, och att vi är redo och vill ta itu med fort som möjligt. Det handlar om att erbjuda sommarjobb åt ungdomar i Piteå, bygga en kombinerad boulebana och skatepark i Olofström eller städa bort klotter från slussen i Stockholm. Stort och smått, från kommunpolitik till rikspolitik.
– Vi kan inte riktigt vänta, och vi vill visa hur otåliga vi är. Vi vill att alla ska se den politik vi kommer att genomföra om vi får väljarnas förtroende, politik i det lilla och det stora.

-Det glädjer mig att vi kan göra en så här framåtriktad kampanj. Vi har försökt använda humor och värme för att beskriva den politik vi faktiskt vill genomföra, säger Karin Pettersson, kommunikationschef socialdemokraterna.
 
 
 
Rösta rätt den 19 september!
Rösta rött!!!
 
 
Rösta rätt den 19 september!
Rösta rött!!!
 

//gm Kicki Norman, Socialdemokraterna Vilhelmina

 

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. vrång

    Hur kan en kampanj stavas rösta ”rätt”? För den tveksamme vore en ödmjuk inställning mer lovvärd. Men det är klart att anser man sig vara rätt så gör man. Det känns bara obehagligt på nå sätt. ”Möjligheternas land”, ska det ske som det historiskt utförts med kolonial politik där Norrland vid förra sekelskiftet ansågs vara Framtidslandet, vi ha hört de förut. Där man tog i anspråk för staten vattenkraft, gruvor och skog? Ska detta fortsätta i fullständig obalans där urbana och globala värderingar ska köra över landsbygden utan ge tillbaka till de som befolka fjäll å skog, då är rätt inte rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.