Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Tänkte att jag skulle ….

…skriva ett inlägg idag. Tänkte sen strunta i det, men så ändrade jag mig igen… Känner mig gruvligt oorganiserad och ”omarnikringmä’ ” (ungefär= om mig och kring mig )
På affären fick maken ledsaga mig per telefon för att jag skulle hitta de varor jag var ute efter. Ingen bra dag att vara ute bland folk således, så det blev snabbhandling ( när jag väl hade hittat mina varor) och fort hem igen … Puh….
Puppieprincess ville inte åka bil idag och sprang ifrån mig. Vägrade komma på inkallning som hon annars gör mycket bra. Nå jag är inte den som tjafsar … Inte när jag mår tjyvens , som idag. Puppieprincess fick vara hemma själv …. det tycker hon inte heller om riktigt och hon var förstås både sur och glad när jag kom hem igen. Sur för att jag lämnade henne och glad för att jag kom hem …. Nästa gång kanske hon vill åka bil med mig då ? Vi får se !

Pigo kom hem igår. Hämtade henne på bussen i går eftermiddag.
Idag fyller konstnärssonen år och vi ska fixa middag enligt hans önskemål och senare blir det tårta …eller om det blev våfflor…. Han har inte bestämt sig ännu, vad han vill ha….
Jst nu har vi sjunkit ner i soffan och bara chillar en stund…. Regnet tar det bästa ur oss. Det värker som fan i lederna när det är gråväder . Till och med lilla puppieprincess tycker att det är trist när det regnar…. Hon vill INTE gå ut. Och när behoven pockar på så går det i rasande fart och sedan fort in igen in igen.

Vi var ju jäkligt kaxiga i morse och deklarerade att vädrets makter fick göra sitt allra värsta , men att vi skulle grilla till middag ändå.men nu har vi bangat…. Det blir tacos istället… Hoppas på bättre väder i morn så grillar vi då istället… Köttet får ligga och gona till sig i marinaden… Blir Perfekt !

Film ikväll … Vad det bli får vi se! Min pigo vill se ” Snowwhite and The Huntsmen”. Vi har sett ”Hobbit ” såg vi för inte så länge sen jag och Sonen. Sen har vi förstås några favoriter som man kan se hur många gånger som helst…
The scarlett letter
Star Wars x6
Sagan om ringenx3
Mamma Mia
Grease
James Bond
Clintan
Molin Rouge
Avatar……

Vi funderar…. Det är ju födelsedagsbarnet som bestämmer…många knop planerar vi inte att göra iallafall… Middag och efterrätt ( vad det nu blir) och sen bara chilla lugnt! Ska bli skönt när jag får gå och lägga mig ikväll. …..
Se där , så hade jag plitat ihop en text om egentligen…. ingenting… Det går bra nu !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.