Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ännu en hektisk…

 
… helg är snart till ända…  wilmia mässan och bowling i en enda salig röra…  På fredag stod jag i SAPs bås och sålde lotter…Vi tittade på balkortegen och fotade sonen och hans flickvän när kom gick på röda mattan. En liten tår av överväldigande stolthet ville leta sig fram i ögonvrån när dom klev ur bilen  och man fick snabbt svälja ett par gånger för att hålla tillbaka….
Sen åkte vi ner till  mamma och lämnade morsdagspresent  på fredagkväll och på lördag åkte vi tillsammans med lilla mamsi och Bibbi  till Sundsvall  och medans maken spelade bowlingtävling besöke jag och mamma och hennes väninna Bibbi  IKEA och shoppade…  Smått och gott hamnade i kassen… lite nya kuddar några kryddburkar, ljuslyktor för 5 kr st, ett berg med servetter för sommarens event, toaborstar för 4 kr st typ…. ja,  vi är ju snabba så vi hann titta på bowling också…
Tyvärr hade jag extremt ont i foten så det var inte så roligt att vandra runt på IKEA som det kunde ha varit…

God mat till lunch på IKEA.
Grönsaksmedaljonger med inkokt  lax  och kokta morötter "hålligångsås"  och sallad med vetekorn och annat gisch…
smalt, nyttigt och otroligt gott.
Eftermiddagsfika på bowlinghallen med kaffe och morotskaka…
Kaffeost (getost) och skinkmacka med sallad och tomat och förstås mera kaffe fick vi hemma hos mamma innan vi for vidare hemåt på kvällen.
Träffade en väninna från förr som jag inte träffat på många många år på IKEA … Jag brukade vara "efterskolan -mamma" åt hennes dotter. Det blev förstås ett mycket snabbt men inte mindre kärt återseende.

I Sollefteå hade man den årliga  "Big Meet" på lördagkvällen och hela stan och stadens omnejd, var full med raggarbilar i alla färger och former… önskade att vi hade haft möjlighet att stanna en stund och kolla in kortegen  som gick senare . Då stängdes gatorna av för övrig trafik mellan 21, 00 – 01.00…
Men vädret var inte det bästa så vi for hem istället.

I fjol däremot var det strålande vackert väder och vi satt på trottoaren och tittade på alla fina bilar… och det var jättekul stämning i hela stan.

Bowlingsäsongen är över för den här gången och kloten putsas för sista gången på ett tag.3 veckor kvar till semester och då ska vi bara chilla jag och min man…Det har varit en ovanligt  livlig vår och vi har inte hunnit se så väldigt mycket av varandra så jag längtar….
Idag har jag stått nere på mässan igen… sålt lotter, pratat med trevliga människor ,sålt lotter, bjudit och druckit kaffe och ätit tonvis med godis… och vilka goda kakor vi hade…. mums.
 Morsdags middag har jag fått av mina gossar. … Chicken fajitas med  tillbehör… jättegott
Hej på en stund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.