Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Min dator är fortfarande…

… sjuk. och måste behandlas och skötas om av en kunnig person med specialkompetens för sådana maskiner. Reerb´vdelar är beställda och skall installeras så fort som möjligt och tillsvidare går den på livsuppehållande metoder.

Därför blir mitt bloggande högst sporadiskt. Ett stort avbräck i min planering. Men vad hjälper det när min trotjänare är sjuk.

Igår var vi i Umeå och spelade kvalspel till Elitserien mot det eminenta och högst kompetenta laget Piteå IK. Det blev en urspännande dag som slutade så jämnt som det bara går.

Först två matcher som slutade 1-1

Därefter särspel 2 serier som också slutade lika så fick vi då uppleva en strike shoutout. Dvs man mot man. och det slutade med fördel Vilhelmina… Vår match hjälte blev Fredrik Linder som med en tunn men helt godkänd strike fixade segern åt oss… och jublet lyfte taket…. pulsarna började slå igen och andningen kom också igång till normal nivå efter en kort stund….Fy så spännade…säää naaaanting….. För Vilhelmina som räknades som Underdog i sammanghanget var det förstås dubbelt så roligt att vinna och så här i efterhand undrar jag om inte Piteå underskattade den fightspritit som våra gubbar besitter när det gäller. Men som de riktiga norrlänningar som dom är så visade man som goda förlorare med god sportsanda. Hedervärt. Vi gillar Piteå.

Hemresan var glad och upplyft efter en god middag på Kinaresaturang och inköp av stor dooodischpåse att snaska på på hemvägen. Trötta men lyckliga kröp vi  ner i bingen och såg på sista halvtimmen på Millenium innan vi kvartade in ovaggade efter en hård dag… 5 och en halv timmes oavbrutet bowlingspel och för att inte tala om vi satt satt bredvid och nervöst bet på naglarna emedan tummen satt i ett betonggrepp…

Denna morgon var det trögt att komma igång efter gårdagens våldföring på min gamla sletna kropp. men till slut så stod jag upprätt och vi har varit och tittat på en lägenhet idag… och bestämt oss för att flytta…

Bra läge, bra hyra , bra hyresvärd …och …ja … BRA helt enkelt….  Vi har förstås än så länge bara ett handslag på dealen men det duger lika bra som skrivet tills vidare.

Vi tappar förstås den underbara utsikten, men det är mycket annat som uppväger det istället. Jags er fram emot veckan efter flytten ( alltså när vi kommit i ordning och allt är klart… det kanske tar två veckor men det är det jag ser fram emot)

Nu är det nog dags att rädda laxen som jag stoppade i i ugnen från total förbränning, så jag säger …

Hej på en stund

;o)))

 

 

2 kommentarer

  1. anna

    Hej….
    Hoppas du mår bättre nu.. och har sett sista avsnittet av Millenium…den var så bra..så braaa??.. Eller??

    Har läst en del på V-mina bloggen… Hade tänkt kommentera vissas åsikter…men låter bli..

    Var flyttar du?? Angår inte mig.. är bara nyfiken.
    Önskar dig allt gott… och framförallt en STOR Kram och lycka till i valet….

    Måtte Vilhelmina få en Sosse majoritet i höst,
    och hela riket slippa en moderat regering igen.. Skulle bli katasrof….

    Hälsning från en ”sosse i själen och i hjärtat”

  2. Kristina Norman

    Svar till anna (2010-04-26 20:02)
    Hej Anna! Förlåt att jag inte svarat tidigare, men mein dator är fortfarande kaputt och jag får förlita mig på lånade maskiner… som inte är tillgängliga alla gånger, så jag har inte sett din kommentar förrän nu.
    Jag mår bra och vi kämpar på för att det ska bli vinst i höst. Om du bor i Vilhelmina med omnejd så kom på Folkan på lördag. Då firar vi 1a maj i hela huset. Det kommer att bli jättekul. Läs program i Vilhelminaaktuellt.
    Vi flyttar inom Vilhelmina… i princip nästan bara uppför hotellbacken… mera centralt alltså…
    tack för kram och lyckönskningar. dsamma till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.