Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Vilodag…

… för ruggis idag. Imorn är jag nog fit for fight igen…då ska jag köra igång spis och ugn.
Men idag har jag mest legat och grämt mig över alla bortkastade dagar som går åt när kroppen säger ifrån och det enda som gäller är sängläge. Mönstret på min stickning är så invant nu så jag kan sticka och tänka svarta tankar samtidigt så jag måste nog börja med ett mera intrikat mönster på mina vantar.

Datorn är fortfarande trasig och nu börjar vi bli smått irriterade över detta faktum… Ska försöka låna en burk över helgen. men det är också en kortsiktig lösning och dom jobb som väntar på att åtgärdas växer till en hög allt större…

Lite goda nyheter har jag fått idag också så allt är inte svart, men de goda nyheterna gällde inte mig själv så det kan jag tyvärr inte återge här… Glad blev jag dock. Väldigt glad, så det svarta molnet som hängde ovanför mitt huvud antog en lätt ljusgrå ton i stället och innan morgondagen ska jag nog ha hunnit vifta bort resterna av melankolin och vara mig själv igen.

Hämtat passer har jag äntligen kommit mig för att göra… det ser bättre ut än körkortet. Min lycka över detta är total
Hör och häpna …Maken skulle ingenstans ikväll. Varken jobb eller träning… Han skulle vara hemma hela kvällen… (ja … nästan hela kvällen då… det ska ju skjutsas lite till höger och vänster… )
Så vi har bestämt dejt i soffan under kvällen. Vi tjuvstartade med en kopp kaffe och en kardemummaskorpa efter middagen…senare ikväll ska vi kura ihop oss och slöglo på Tv tillsammans. och bara för att det känns så roligt så ska maken få bestämma över tvdosan…
Hej på en stund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.