Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Jag säger bara…

… om det är personer som Maria Abrahamsson, som är våra lokala borgarpolitikers förbilder så ska man kanske sluta förvåna sig …

http://www.alliansfrittsverige.nu/2012/11/abrahamsson-skyller-bartenderavdragets.html

Abrahamsson skyller bartenderavdragets impopularitet på media

 

 

MOTSPINN. Högerns misslyckade motspinn mot bartenderavdraget fortsätter. Att RUT-avdraget kan användas för att anlita en bartender i hemmet är inte direkt någon medial vinnarfråga. Men det hindrar inte somliga.

I morgonens P1 menar den moderata riksdagsledamoten Maria Abrahamsson att det är samma sak att blanda en smoothie till barnen som att vara bartender på spritfester. Detta kommer från samma ledamot som var en av de största förespråkarna för att lyxbåtsägare ska få kröka och köra båt. Det var viktigt för den riktiga friheten™.

Abrahamsson lanserar också en teori om varför bartendersubventioner på Danderyds flotta fester är impopulära: media. Japp, det är medias fel att du inte gillar att betala för cocktailpartyn uppe på punschverandor och ångbåtsdäck.

Nu föreslår jag att Maria Abraham lanserar ett salutavdrag.

Alldeles för länge har den lägre överklassen köpt dessa tjänster svart. Därför måste man göra det möjligt för fler att skjuta salut. Alla jobb behövs. Är du mot vita jobb eller va? VAVA?!!!! Vad är skillnaden mellan att städa palats och skjuta salut? Därför behövs ett SALUT-avdrag.

Bild: Wikimedia Commons

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.