Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Hela min profil…

… på datorn är borta. Alla inställningar, favoriter, feeds , filer, foton som jag hade lagt på mina dokument… rubbet är borta. Men bara min profil

Vad göra?

Ska jag bli hysterisk ? Skrika , gråta, , svära, kasta saker…

Kommer det att hjälpa? Nä … inte ett dugg… så nu sitter jag här och grunnar…

Dokumenten som jag skulle ha till årsmötet ikväll? Hade jag skickat kopior på alla dokument  till Iris? Det hoppas jag… Det hoppas jag verkligen… Jag tar lite mera kaffe medan jag begrundar livets irrgångar och hur det kan bli ibland.

Ruggis ledsen …less och känner sig skeptisk mot det mesta idag…

Darn

6 kommentarer

  1. Christer

    Finns det ingen automatsparad återställningspunkt som du kan återställa ditt (förmodade windows) till och förhoppningsvis få tillbaka det mesta?

  2. Kristina Norman

    Svar till Kajak-Rille (2010-02-24 11:51)
    Kajak- Rille: Ja Det börjar kännas mer och mer jobbigt… men jag har ett tips från ”Stefan” på VB oprövat så jag ska inte deppa ihop ännu. Tack för din medkänsla…
    ;o)

  3. glesbygdsbo

    Det finns program som kan söka igenom hårddisken efter borttappade filer, även när den är formaterad. Nu kommer jag inte ihåg vad de heter men sök på internet så hittar du dom. Det finns då gratis och sånna som kostar pengar. Det är en av anledningarna att man inte ska sälja en hårddisk som man har känslig information på, det kan komma i orätta händer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.