Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Politikercafè (S)…del 2

… En mycket trevlig tillställning med kaffe och kaka, intressanta diskussioner. Dragspel och historier av Torsten Johansson. Även andra besökare hade några historier på lut och skratten uteblev inte. Vi har diskuterat bla  bollhallen, förtroendemannautredningen, ekonomi, kommunal upphandling och LOV- utredningen. …

Vi blev inte så många som vi hoppats på denna kväll, då WWW-invigningen gick av stapeln samtidigt. men vi tycker allihopa att det var en mycket trevlig form av sammankomst och vi återkommer fler kvällar framöver men nya cafèer och nya teman.

För övrigt så var hela Folkets Hus fullproppat med folk ikväll och det sjöd av smatal, musik  och vimmel i hela huset… Ritkigt roligt ! Tänk vad vi är lyckligt lottade i Vilhelmina som har tillgång till ett sånt fint, levande och välbesökt Folkets Hus.

 Efetr cafèet gick ajg och satte mig i Bowlinghallen en stund och kollade på Vilhelminas bowlingfantomer i träning. Det såg väldigt bra ut!

Men sen hade jag stickat mudden klar på vanten som jag började på inne på cafèet och jag behövde en extra sticka för att kunna göra mönstret. Den hade jag förstås hemma så jag packade ihop och åkte hem i min lilla kärra. 

Väl hemma har jag matat kissarna diskat och bytt vatten i deras skål, och nu har jag äntligen lyckats komma in på mitt Youtube- konto också… Det blev nått vajsing för hur länge som helst sen, och jag tappade tålamodet den gången när det inte gick som jag ville på en gång. Sen har det liksom legat i träda tills nu. Jag har tänkt fixa flera gånger men ni vet ju hur det är … ibland känner man bara en fruktansvärd leda över saker och ting att ingen inspiration i världen räcker till för att få saker gjorda … det här var en sån sak. Och när det inte var viktigare än så, så jag jag inte heller känt nån panik över det hela…  Nu är det gjort och utan några som helst problem…

 

 

 Kvällens visa – Självskriven i varje hems musikbibliotek

 

En stund i soffan och njuta av den nya möbleringen och sen…

Godnatt och sov gott

Make A Difference

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.