Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Utslagen…

… blev jag, totalt, efter dagens lasarettsbesök i Lycksele. Dels var det inte så roligt att sitta och åka på en oplogad väg i 12,5 mil i morse. Slingigt värre kan jag berätta( tur tur tur att jag inte behövde köra själv)

Dels var jag nog lite spänd över mina provresultat ändå fast jag har gått omkring och sagt att det är lugnt. Nu blev jag med "beröm godkänd", så jag har skött mig fiiint…

Sen har jag nog haft en hel del tankar i huvet som jag har gått och grunnat på, om både det ena och det andra, förutom operationen. men mest var det nog provsvaren som jag var lurig på. För spänningen släppte idag och ikväll gick proppen ur på riktigt. Kroppen säger ifrån och sängläge är det enda som gäller… Känns som en förlamning sprider sig genom kroppen…Det har hänt förut, så jag blir inte rädd längre. Jag vet att det blir bra om jag lyssnar på kroppen och går och lägger mig.

Bara att lyda och gilla läget…jag lyckades sova en stund när bröderna Bus hämtats av mamman, så nu känns det lite bättre, dvs , jag börjar kunna röra på mina lemmar igen, men imorn får det bli vilodag igen…

BrödrnaBus ( syskonknoddarna)har som sagt hälsat på ikväll en stund. Det brukar dom göra ett timmar då och då när mammas och pappas scheman kör ihop sig. Ibalnd kommer dom och hälasr på bara för att få vara med oss… det  är jätteroligt. Såna helger ser maken till att han är ledig också och så hittar vi på bus med  kidsen.

Bada, spela bowling, åka ut i skogen och grilla korv, ta en strandpromenad och titta på allt möjligt som finna att titta på i dikena och kankse fota också. Kul för både ungarna och oss själva och så får mamma och pappa lite egentid.

När våra ungar var små hade vi inte riktigt samma möjligheter och det kunde vara riktigt tufft ibland, så kan man hjälpa så gör man det.

Nu är killarna så stora så dom behöver inte passning längre, bara sällskap. så det funkar att ha dom här även om jag är trött och ligger i 180 grader. ikväll har vi bla tittat på en gammal film med Fragglarna tillsammans. Visst kommer ni ihåg dom?

" ALLA HÄNGER..SJUNG MED OSS…..tadatadatda….I VÅR FRAGGELVÄRLD…" sjunger dom…

Lillbusen tycker jättemycket om dom.

Stor busen vill hellre se Star Wars. Så där har jag en allierad numera. Han ringer nån gång då och då för att diskutera figurerna i filmen och i spelen. Filmerna kan jag diskutera med honom, men med spelen är det sämre för det har jag inte hållit på med. Men det slutar väl med att jag måste sätta mig ber och lära mig , så jag vet vad han pratar om … han skulle lära mig ett annat spel förra gången dom var här men det gick inte alls bra, så tillslut tog han över "spaken" och fortsatte själv med ett enlet avfärdande att jag var oduglig. Så om man ska få spela med honom igen får man nog tjuvträna först…

Nu är det dags att krypa ner under täcket på riktigt… Det ska bli dagens bästa stund.

hej på en stund

Mime

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.