Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Planera semester!

Vi håller på och kollar upp semesterplaner här hemma.
Finns mycket att välja på …

En tur ned till Gotland skulle vara kul att hinna med i sommar… Vi pratade om det häromkvällen. Skulle vara kul att åka med South Laplands flygrutt Vilhelmina-Gotland, stanna en vecka , hyra bil och /eller cykel och kajka runt och titta på alla sevärdheter, äta gott och bara mysa och så flyga hem igen. Landa på Sagadal och vara hemma igen på nån timme el två…

http://www.southlapland.com/

Men vi skulle ha hunnit vara sociala med tjocka släkten också. Lilla mamsen i Sollefteå. Och kolla in hotell HALLSTABERGET, som är färdigrenoverat och invigt nu.
http://www.hallstaberget.se/

I Kälarne har vi ju numera också släkt, eftersom bästa svägerskan har flyttat in hos sin kärlek där. Där finns fin natur , fiskeställen och en alldeles underbar tygaffär( mittibyn) vida känd och besökt av horder av busslaster….
http://www.kalarnetextil.se/

Leta reda på vart han har flyttat den här gången min bror, den snygge, tror det ligger i Hälsingland men det var ett namn som inte går att lägga på minnet, så jag är osäker… Kan var nånstans i Härkjedalen också. Har hört skrattretande historier om Lillens ( min bror) kamp med en envis bäver , som har för ovana att dämma upp en närliggande bäck/å till min brors förtret. Det svämmar över på hans tomt tydligen. Brorsans grannar tycker att han som är tävlingspistolskytt ska väl kunna pricka ett så pass stort mål som en bäver ändå är, men min bror är ju djurvänlig, så det kommer icket på fråga…Nä, tvekampen om titeln ”envisaste jäveln i mannaminnne ” fortgår mellan Mr Bäver och min bror, den snygge, Lillen.

I Stockholm har vi ju hur mycket släkt som helst och en hel hoper av goda vänner . Vore roligt att få krascha in nånstans några dagar och chilla lugnt på storstadsvis.
Åsså ett hopp ner till Småland där bor en hel bunt av ruggugglans kusiner, med hundar, ungar äppelträd och nu …snart … också första kusinbarnbarnet. Så roligt så det känns overkligt.
I Skåne har vi också kusiner, alldeles nära Österlen och det är nu en plats /ett område som jag vill vill vill besöka nån gång.

ja som ni ser finns det en del att välja på och det är svårt att bestämma sig för vilket….
Vad skull ni välja?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.