Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Att slå blå dunster i folk….

… Är inte bra….nån måtta får det vara …http://vilhelminasossarna.bloggo.nu/Bullshit/

Etiketter: ,

9 kommentarer

  1. Patrik

    Vem leder VLL? Jo socialdemokraterna! Vilka bestämde att ambulansen i Åsele och Akutplatserna i Dorotea skulle bort? Jo socialdemokraterna! Ska jag fortsätta? Vilka sålde ut hela inlandet för en flaska sprit och en spottstyver? Jo socialdemokraterna!
    Taktiken som användes av sågägarna vid kusten för att lura skogsägarna till slavkontrakt kallas ”baggböleri” och funkar tydligen på inlandpolitiker också.

    Med vänlig hälsning

    Patrik

    • Kristina Norman (inläggsförfattare)

      Jag tycker att du ska fortsätta. Börja gärna med att förklara hur politiker som ägnar sig åt ryktesspridning och rena lögner om kommunal verksamhet är synonymt med dåliga men faktiska beslut.

  2. Patrik

    Hej igen
    Cloudberryaffären där det tydligen presenterades sent i mötet utan att oppositionen hade möjlighet att granska fakta innan det skulle fattas beslut. Du kanske kommer ihåg den. Så jag tycker att du kan ju börja berätta vilken del i hennes påstående som är osant. Vad jag kan avgöra så är det endast ”ryktet” om skolnedläggningen som kan vara lite skumt. Men med tanke på hur socialdemokraterna har agerat i både i landet, landstinget och Vilhelmina så skulle jag inte bli förvånad om det var sant.

    • Kristina Norman (inläggsförfattare)

      Det rådde en del förvirring i början av den här mandatperioden om vilken roll den nyblivna oppositionen (Vilhelminaalliansen ) skulle ha. Men det har rättats till och nu finns det flera goda kanaler att kunna informera sig och kunna vidarebefordra saklig information. Det är synd att inte det utnyttjas tillfullo. Varför vet jag inte . Det måste du fråga dina alliansföreträdare om.

  3. Kristina Norman (inläggsförfattare)

    Låt oss inte heller glömma bort anledningen till den förvirring som uppstod på borgarsidan. Dom lade förslag i sin förtroendemannautredning att oppositionsrådet skulle tas bort. Något som S o V motsatte sig i det längsta, men tillslut fick kompromissa bort. Där försvann en viktig informationkanal och det tog lite tid att rigga för nya förutsättningar.

  4. LM

    Hur kan det vara oppositionens fel att Cloudberryaffären slängdes upp (av Åke N) inne i en annan punkt på dagordningen?

  5. Kristina Norman (inläggsförfattare)

    Jag förklarar varifrån denna förvirring och uppståndelse kommer ifrån. Maria vidhåller att det fortfarande råder missförhållanden i informationskanalerna. Det stämmer inte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.