Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Mera rykten och hörsägen Maria?

”Socialdemokraterna fick kritik för att de åker runt till alla kommuner för att övertyga sina medlemmar att inte rösta, det sas att det gått ut en banbulla till alla socialdemokrater om att de inte ska rösta. De vill på så sätt få till ett lågt valdeltagande.”

Så skriver Maria Kristoffersson i sin blogg idag….
Vet du Maria! Du har så fel på så många plan så det går inte ens att börja räkna.

Socialdemokraterna går inte runt med någon banbulla. Vår inställning är att valet ska ske i demokratisk ordning och att alla röstberättigade ska gå och rösta.
Vi förordar att man röstar NEJ därför att vi värnar om HELA länets vård och omsorg. Vi verkar för samverkan och samarbete mellan kommun och landsting. Vi vill stärka primärvården i hela länet och därigenom avlasta sjukhusen. På så sätt får vi kontroll över ekonomin och kan garantera en bra vård åt alla.
Med nya sätt att se på verksamheten, samverkan kommun-landsting och med ny teknik är det fullt möjligt att bedriva en bra vård i hela länet
Socialdemokraterna i Landstinget kommer med detta åtgärdspaket som kallas ”Projekt Balans” att gå ur den här mandatperioden med en ekonomi i balans, vilket tryggar vården i hela länet i framtiden.

Med den politik som ni för idag går ni ju precis stick i stäv med vad ni säger er vilja åstadkomma,nya lösningar och samverkan, (vilket är precis det som socialdemokraterna gör nu) Att gå tillbaka och ha det som det alltid har varit, kommer landstinget att gå med ett stort underskott. Någon ska betala den notan? Vem ? Det blir vi , allihopa… Hela länet! Ändå lovar ni att en JA röst innebär stopp för nedskärningar???

Det står mer och mer klart att ni borgeliga politiker och speciellt du, Maria kör med ett väldigt fult spel.
Man skulle ju ha kunnat önska att du hade lärt dig något den FADÄS du gjorde förra veckan ifrågasätta om ryktesspridning och osanningar, men du verkar inte ha lärt dig ett jävla smack. Det är så ledsamt , så sorgligt, så tragiskt!
Jag skäms å dina vägnar Maria!

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Max Brantholm

    Det mest uppseendeväckande är nog inte Marias blogg utan att du försöker debattera i något som du inte själv har en aning om. Du visar tydligt på okunskap i ämnet du påtalar.
    Att påstå att folkinitiativet inte värnar om länets hela sjukvård är minst sagt väldigt kränkande mot människor som verkligen försöker att förbättra sjukvården för alla i länet. De har gett sin energi och kämpat mer för dig också!!

    Var nu lite självkritiskt och tänk efter och försök inse vad du håller på med. Det är i vart fall inte anständigt för en politiker i en kommun med grannkommuner som har samma problem när det gäller sjukvården. I och med det så kommer jag inte att mera delta i ett floskelväxling med dig. Förmodligen publicerar du inte mitt inlägg men behållningen är att du läst det.

  2. Kristina Norman (inläggsförfattare)

    Tack för din kommentar, Max Brantholm. Jag vet inte riktigt vem det är som sysslar med floskelväxling och vem som inte är påläst?
    Jag tycker det är riktigt anmärkningsvärt att Maria inte håller sig till sanningen i debatten , men det spelar tydligen mindre roll för dig.

  3. Kristina Norman (inläggsförfattare)

    Sen är det inte folkinitiativet jag riktar kritik emot, utan de politiker och media som hakar på och snedvrider debatten. Jag förstår mycket väl att man vill kämpa för sin bygd. Men återigen varför satte man sig inte ner och pratade med varandra i stället? Det har funkat på andra orter i länet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.