Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Bowling och de’ å sånt !…

Vi åkte till Ö-vik igår och dagen tillbringades till största delen på Bowlinhallen… Domsjö IF anordnade en liten pristävling.  Glada i hågen och taggade till tänderna åkte vi alltså igår morse för att vinna en liten shoppingpeng till …mig! Med oss åkte en lika glad och taggad klubbkompis.

Nu gick det inte så bra för varken maken eller kompisen och båda hamnade precis strax utanför finalplats, så idag nämner vi inte mera gårdagens händelser på den platsen . VI var INTE där,…. helt enkelt…. ! *flinar*.

Men om tävlingen kan man läsa mera här>>>

Ruggugglan däremot hade en strålande dag på ett av ortens förnäma frisörsetablissemang. Där erhöll jag en stund riktigt ompysslande av en urgullig ung tjej, som både schamponerade och lade in hårpackning , fixade mina ögonbryn, toppade och klippte ur mitt övervuxna hårsvall till en frisyr som som jag är supernöjd med. Trevlig kommunikation och en lektion i frisyrformning och några andra små tips ingick i hennes service… En mycket glad rugguggla stegade ur från salongen med, som det kändes, många kilo lättare huvud. Upplyft, avslappnad  och uppmuntrad av den sköna stunden travade jag rakt in på  Lindex i förvissning om att det här var dagen då jag äntligen skull hitta ett par byxor som jag kan ha. Det gjorde jag!…+ ett par tre …nåja…ett antal, stycken, andra detaljer som bara slank med ( dom hängde på rearacket…..ooops!) Alltså en försvarlig inteckning i priset som maken, när allt kom omkring, inte vann … Hmmm ! Så kan det gå ! Ruggugglan får leva billigt till nästa lön nu . Men det var det värt . Definitivt!

På hemvägen  såg maken och kompisen tre björnungar som sprang över vägen strax ovanför Björna. Björnmamman var nog redan nere i skogen så henne hann dom inte se. men jag hann inte med , för jag satt i baksätet och blundade.  Jag ska aldrig blunda under en bilresa mera !!! Så det så !

Ikväll är vi några stycken som ska åka och se Palme- filmen som går på Åseles eminenta Folkets Hus . Det kommer att bli en höjdare!!!

Ha en bra dag allihopa !

Hej på en stund

http://www.svd.se/kultur/film/starkt-palmeportratt_7497146.svd

 Ja, förresten !!!…. Här är en blogg som jag kan rekommendera att ni följer ….

Peter Johanssons Röda Berget

 …och han finns på Facebook också.  Gå in och gilla vetja’ !

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.