Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Trött dag!

… Den senaste tidens ofrivilligt tidiga morgnar tar ut sin rätt…
Före kl 4 har jag vaknat med andan i halsen och undrat var jag befinner mig. Det tar några sekunder innan man har skakat liv i Hjärnkontoret och kunnat börja tänka. Förmodligen beror det på de mardrömmar som jag drömmer nu. Otäcka och hemska händelser om allt mellan himmel och jord, och i drömmen framstår jag varje natt som den stora förloraren.
Det sägs att man bearbetar händelser runt om kring sig i drömmarna , så det är väl bara att låta tiden ha sin gång.
Idag har det dessutom varit riktigt pissigt väder idag och då slår värken till i full kraft. Rugguggla i slowmotion idag alltså….

Men jag har gott sällskap idag och imorgon av finaste svägerskan/”lillasyster” och kidsen. Och idag är det Anton som ska laga mat…:) med mamma som vägledning…
Nått indiskt ska vi få äta. Blir spännande och alldeles säkert jättegott.

Kidsen gillar min nya lgh och har flera gånger sagt att dom tycker om den och att den är ”fin”….. Känns jätteroligt. Det betyder att dom trivs hos mig!

Jag ska göra en kraftansträngning och gå ner till bilen och hämta upp hammaren och krokar. Tavlor och piff ska upp på väggarna, och det lär inte hända nått alls, så länge hammaren ligger i bilen… Så är det!

I övrigt väntar jag på att sonen som varit på Studieresa i England i 4 veckor ska ringa till mamma och berätta att han är helskinnad.han har kommit hem till Sverige, men hans telefon har varit på avvägar, så därför har han inte ringt ännu.
Han och flickvännen ska byta lgh i dagarna så dom har fullt ös.
Den andre sonen som bor i Vilhelmina kommer upp och ”checkar” mig regelbundet. Inga långa besök för han har också många järn i elden, men iallafall…. Älskar när han kommer kommer förbi och säger :
– Jag ska bara visa upp mig…, Med sitt finurliga leende.
Min pigo åker till Gdansk i. Polen på onsdag för att kamma hem sina första WCSD-poäng i en danstävling där. Jag håller tummarna hårt, för att hon ska lyckas i sin föresats… Spännande!

Etiketter:

En kommentar

  1. Pigo

    WCSD-poäng… word swing dance council. 😉 Tackar för lyckönskningarna. Har ägnat dagen åt att leta nya tävlingskläder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.