Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Dag 28

… Besvärlig natt. Mardrömmar.
Svaghet och undfallenhet vill göra sig påmind. Blir förbannad, mest på mig själv över min svaghet. Borstar upp mig och blir flyförbannad. Och visar det.

Loggar in på Spotify och spelar riktigt skrällig och dunkande musik.
Läser lite Hamilton. Dålig koncentration. Vet inte vad jag läser. Släcker lampan och borrar ner huvudet i kudden. Gråter. Hjärtat brister. Sorgen över händelsernas förlopp är outsäglig. Ogripbar. Slut på tårar till slut. Snorig. Går upp och snyter mig så det ekar i den annars tysta lägenheten. Vankar runt en stund och rekar till värkande lemmar. Kryper såsmåningom ner i bingen och burrar in mig i kudden igen. Tom. Ensam. En känsla av likgiltighet smyger sig på. Tankarna snurrar. Övergiven!…
Går upp igen. Dricker vatten. Kallt. Känner hur det släcker törsten. Snyter mig en gång till. Känns som hjärnan töms på allt innehåll. Lägger mig ner igen och somnar till slut efter en stunds vridande.

Vaknar ofattbart utsövd ändå. Läser ett meddelande på FB att dottern fick färdigpackat igårkväll, trots trötthet och en garderob full med ingenting att ta på sig. From nu håller vi tummarna för henne.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Men kanske kolla om det finns nån tid i tvättstugan ? Skulle behövas…

Väntar och väntar på kanalpaketet till Tvn som jag har beställt. Fått löfte om leverans denna vecka… Blir väl typ fredageftermiddag eller nått! (JINX)

Men nu ska jag borsta upp mig, kamma mig och ta itu med dagen… Jag ska vara på gott humör idag. Det har jag bestämt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.