Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ikväll …

… har Sossarna haft plakatmålning. 1 maj närmar sig med stormsteg och vi planerar för en heldag på Vilhelmina Folkets Hus. Parallellt med detta har Vilhelmina s-förening haft styrlesemöte . Där vi fortsätter planeringen enligt fastlagd plan från repskapet.

Närmast ska vi ha ett politikercafé i Nästansjö skola den 29 maj där vi diskuterar och informerar om Aktuella och kommande händelser. Se kommande annonser.

…. och och så förstås vårt firande av 1 maj . Våra talare i år är Isak From riksdagsman från Norsjö och våran egen SSUare Nimer Iglesias. Det blir gott fika, underhållning, bowling, lotterier, pyssel för barnen och bingo mm… På kvällen träffas vi över en valfri dryck ( öl , vin eller alkoholfritt alternativ ) och en pubtallrik som man kan förbeställa på Cafeterian Folkets Hus finns två alternativ att välja mellan … För mera info. Kolla in på Möjlighterna(S) Vilhelmina. vi hoppas att många som möjligt vill komma och fira arbetarnas dag med oss.

http://vilhelminasossarna.bloggo.nu/1-Maj-2013/

Förra veckan hade vi ett politiker café i Dikanäs som var välbesökt och väldigt trevligt. Ordföringarna åkte upp till Dikanäs under dagen för att besöka Dikanäs skola. Och sen fortsatte man med café på kvällen.

Mycket roligt att se fram emot alltså…. Häng med vet ja!

 

En kommentar

  1. G E Abrahamsson

    Jag finner det inte så konstigt, då jag var som sämst kunde jag inte komma ur sängen än mindre klä mig. Försäkringskassan ansåg jag var för frisk för hjälp hemma på deras bekostnad, jag hänvisade till hemhjälpen via kommunen som jag naturligtvis fick stå för själv. Det här är tre år sedan och det knappast blivit bättre. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, inget av det hjälper tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.