Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Läste just…

… i en annan blogg att jag lär ha ett heltidsjobb som proffesionell  "gnällare" på allt som inte är socialdemokrater…. !!!

Det gläder mig faktiskt lite granna att mina bloggar anses så pass provocerande att  man anser att måste försöka förringa både bloggen och mig som person. Det betyder ju att jag har slagit huvudet på spiken på nått sätt …Eller hur !??

Dagens " spik" blir detta inlägg som handlar om Reinfeldts framträdande i Agenda igår kväll. En synnerlig trött och svajjig statsminister som inte kändes särskilt trovärdig i sina försök att förklara sin politk och försvara konsekvenserna av den…

Reinfeldt skarvade sig igenom Agenda


FALSK TRYGGHET. Fredrik Reinfeldt framträdde igår i Agenda på SVT med trötta ögon mitt i ansiktet. Han pressades hårt med frågor om A-kassan, om huruvida Moderaterna var det nya bidragspartiet och om arbetslösheten. Och som vanligt hade han svårt med fakta, alternativt var selektiv med sanningen. Här är några exempel:

"Färre har försörjningsstöd än förut"

Enligt Socialtjänstens (Sveriges Officiella Statistik) har det ekonomiska biståndet faktiskt ökat tämligen stadigt sedan mitten av 2007.

Läs mera >>>> http://www.alliansfrittsverige.nu/2012/02/reinfeldt-i-agenda-fullt-av-faktafel.html