Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det är vårt fel !

>>>>>Det är socialdemokraternas fel att statsministerns pensionsutspel blev så galet. Via Marta Axner kan jag läsa en hel del statistik som borde fått honom att komma på rätt spår redan från början, men eftersom vi inte klarat av att driva opposition så kom han att göra bort sig redan när han sade vad han tänkte på. Han har kommit att angripa hela arbetsmarknadspolitiken i fel ände redan från start. Och det är vårt fel. Hade vi varit på banan och levt upp till vårt ansvar som statsbärande parti hade det blivit rätt för Fredrik Reinfeldt från början.<<<<

Read more: http://mitt-i-steget.blogspot.com/2012/02/det-ar-vart-fel-forlat.html#ixzz1lvDfew4g

 
Så skriver bloggaren Johan Westerholm… Appropå den senaste tidens debatt om huruvida om och hur länge vi egentligen ska arbeta i framtiden.
 
Snygg passning av Reinfeltdh förresten … Nu när debatten om pensionsåldern är i fokus,  behöver han inte förklara sig om tex FAS 3, Barnfattigdomen, Barns ohälsa och den sjuka sjukförsäkringen som vi börjar se mer och mer negativa konsekvenser av …. och regeringen gör ingenting annat än att stoppa undan frågorna i utredningar som ska vara klara om ett eller två år !!!
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.