Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Nu har barnen …

…. varit hemma och ätit middag och dragit vidare…. Påsklovsveckan lider mot sitt slut , så även min ledighet. Farfar kommer hem idag och imorgon återgår vi till vardagen . till vardags kommer han ju hit och äter middag. Han har haft sportlov han också och besökt bästa svägerskan och knoddisarna den här veckan. Dom har ägnat sig åt friluftsliv i stugan med fiske, sol och utevistelse….

Vi hade tänkt en utedag idag vi också men den här förkylningen med frossa , febran och halsont, sätter stopp för alltför yviga aktiviteter. Det har dock varit skönt att bara vara hemma och bara vara också.
i övrig t har jag försökt följa med #skongress så mycket som möjligt den här veckan. Man stärks av den framtidstro som avspeglas i ombudens uttalanden och det känns som vi har nånting väldigt bra på gång nu….
Våra ombud Viveka och Nimer har rapporterat flitigt på sossebloggen så där kan man gå in och läsa . ….
Bra saker som man kommit fram till
Uttalandet om ordning och reda på arbetsmarknaden -vi kan inte acceptera att människor utnyttjas i Sverige
Delad föräldraförsäkring- vi tar ett steg framåt i kampen för Jämställdheten .
Vinster i välfärden -regleras kraftigt . En kompromiss men en bit på väg …. Bra!
Reglering av friskolor -BRA! Ännu ett steg på väg åt rätt håll .
Många nya val i ledningen och flera ungdomar…. Mycket bra !
MYCKET BRA tal av Stefan Löfven , Jens Stoltenberg , LO -Kålle och Carin Jämtin,
Min mamma sa när partistyrelsen valde Stefan Löfven efter Håkan Juholt , att : -Honom jobbade jag tillsammans med när jag var facklig. Det är en bra karl! Och det ska ni veta …. När min mamma har sagt en sak…. då är det så ! Och det har vi ju fått bevis på under dom här dagarna.

Ni tar vi med oss det väl genomarbetade materialet från kongressen och arbetar oförtrutligt vidare . Valet 2014 byter vi regering . Så är det bara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.