Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Idag …

… städar vi ut julen i vårt lilla bo, på våran gata på plass’n… Tomtar och stjärnor packas varsamt och kärleksfullt ner i sina lådor och stuvas undan tills nästa jul… känns både skönt och lite vemodigt… Nu måste vi leta nått annat att lysa upp mörkret med… Jag har köpt fönsterlampor men dom måste vi byta kontakt på och det fattas lite grejjer för att kunna göras… En sak där grej som hamnat långt långt ner på priostegen, men det kanske händer innan nästa år.

I morn ska Maken åka iväg och spela bowling. Sundbyberg och Stureby i Stockholm så det blir en tiiiiidig avresa härifrån och seeeeen ankomst till Umeå, i morn hinner vi inte ses överhuvudtaget.. Jag sover nog min skönhetssömn, både när han åker och när han kommer hem… Vardagen trillar in igen alltså… helt abrupt på en söndag….

Vardagen börjar alltså närma sig och på tisdag, kl 19.00, ska vi ha Medlemsmöte i Vilhelmina (S) på Folkets Hus… Ska bli kul att träffa alla kamraterna och ta del av senaste informationen och händelser… Vi ska bla under efterjulsvintern ta itu med årsmöten, planering för disktirkskongressen 31/3-1/4 som iår går av stapeln i Vilhelmina, och vi ska sätta oss in i detta med Hemsjukvården, som ska införas 2013…

Start på tisdag alltså för Vilhelmina S-förening kl 19.00 på FH… Gamla och nya medlemmar välkomna!

Nu ska granen ner i källar’n

Hej på en stund

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.