Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Dystert besked? ….

…. skriver Max Fredriksson i sin blogg där han meddelar att han lämnar partiet….

Ja det är verkligen ett dystert besked. Jag är ledsen nu !

2 kommentarer

  1. Väljare

    Förstår du hans kritik eller anledningar? Eller är det här okänt för dig? Absolut inte menat som kritik mot dig utan bara undrar vad du tycker om hans kritik?

  2. Kristina Norman

    Svar till Väljare (2013-05-13 17:39)
    Eftersom vi har pratat med varandra i olika sammanhang så vet jag vad Max grundar sin syn på och jag förstår honom till en viss grad. Nu är vi ju olika människor så hur vi uppfattar saker och reagerar på dem är ju olika.
    En av Max hjärtefrågor vinster i välfärden ställdes på sin spets i och med kongressens beslut, som han skriver om i sin blogg och jag vet att han är starkt kritisk till den hållningspunkt som sattes i och med kongressens beslut. det och diskussionen efteråt är en av anledningarna till att han har tagit det här beslutet. Jag håller inte med Max i den frågan. Men jag kan erkänna att min syn är lite svart /vit här. Vi har enats om att vi är oeniga i just den frågan

    Att det förekommer brösttoner i diskussionerna som vi har ibland är också sant. Där har vi också olika sätt att reagera. Jag tycker nog att vi har kommit en bit på väg i den frågan, men Rom byggdes inte på en dag och det är bara att konstatera att det går uppenbarligen inte tillräckligt snabbt. En fråga att bita tag i .
    Att vi skulle ägna för lite intresse för kyrkopolitiken kan nog ha sin grund också. Men där är jag för lite insatt, så specifika frågor som Max nämner kan jag ingenting om Ja , du ser…. Jag ägnar för lite tid åt det, helt klart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.