Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Årsmöte och gruppmöte

… Årsmötena duggar tätt den här tiden på året . Igår hade vi årsmöte på repskapet.
Som vanligt sedvanliga årsmöteshandlingar, trevlig samvaro, och glada kamrater . Och den goda maten var som pricken över Iet.

Idag har vi haft fullmäktigegruppdag med information och diskussioner. Bokslut 2012 och diskussion mål /verksamhetsresultat bl.a. På eftermiddagen gick vi, S- och V-gruppen, igenom fullmäktigeärendena som kommer upp.

Väl hemma mötte jag maken i dörren som varit hemma med puppieprincess. Han hade möjlighet att ta ut ett par timmars komp så att jag kunde delta i dagens möte. Och nu hade han bråttom iväg för att komma på jobbet. Det blev ett snabbt hej i dörren och så svischade han iväg. Farfar och maken hade ätit middag och maten stod fortfarande varm på bordet så det var bara att sätta sig ner och äta…

Sen tippade jag omkull i soffan och bra tajming hade Milla puppieprincess för hon gjorde detsamma och vi snusade in båda två och har sovit de utslagna utmattade hjältarnas sömn i två timmar. Sen blev det bråttom ut för att hinna pinken. … Vi hann!
Milla har somnat om bredvid mig nu …

Svägerskan och kidsen har sovit på Ruggisplace inatt och dom har ju också en liten puppieprincess, en tuff liten blandrashund (llasa apso, dvärgpincher och vad det nu var? )som kallas Tussie. En liten hund med stora öron som med tiden kommer att bli underbart kaxig och rolig! Milla och Tussie blev jättegoda vänner efter bara tio minuter och har befunnit sig i en lycklig liten bubbla och lekt som om världen utanför har stannat helt och hållet! Verkligen roligt att se hur snabbt dom fann varandra.
Men det tar på att ha främmande, sa Milla och nu sover hon den utmattades sömn. Vi ska nog göra tidig kväll ikväll. Ingen mening att hänga framför tvn när man är för trött för att registrera vad dom säger där …
…. Och så har vi fått en inbjudan till ett bröllop… Min glädje är outsäglig !
Lite på avstånd har jag följt det här paret på deras kärlekens resa och glatt mig över att två fina människor har funnit varandra, och att vi nu ska få vara med när dom knyter sina band, känns stort.
Och sen är det ju alltid roligt med kalas !

Nu blir det en pinka sväng och sen kryper vi in i PJ och gör oss klara för bingen så att vi kan störta insänt när maken kommer hem från jobbet !

Hej på en stund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.