Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Idag kändes det extra ….

…. trögt att kliva upp ur bingen. Trött , trött , trött efter en orolig natt med den lilla kissobajsmaskinen Milla, puppieprincess . Men det får väl bli en extra kopp kaffe , för idag SKA vi besegra inomhuspoopandet!

Lite ledsen fick man bli idag. Det är inte roligt att höra saker som är negativa. Men det går väl över bara Milla vaknar ur sin skönhetssömn och sparkar igång mig med sitt söta varande. Mina katter har i vanlig ordning varit framme på morgonen och tömt matskålarna och nu ligger dom och jäser i var sitt hörn. Molly bakom rumsgardinen på fönsterbrädan och Moses har fläkt ut sig på armstödet till soffan. Milla somnade på min kudde bakom mitt huvud. Det var varmt och skönt för min nacke, så jag kanske ska träna henne att bli min nackvärmare? 🙂

I övrigt har jag roat mig en stund med att läsa Ks- protokoll nu på morgonen. Intressant läsning ! Och beträffande stickningen så är mitt senaste projekt ännu en hundtröja. Den är gången blir det en i flerfärgat lite tunnare garn, som jag hittade i en rea -låda nånstans. Den första tanken var att använda det som grund i sockar tillsammans med restgarner. Men just nu går intresset åt ett helt annat håll och det finns nog mera där det kommer ifrån så det hinns nog med.

Jag har fortfarande inte kommit mig för att leta fram nått mönster så det är framgent lika spännande att se vad det blir för nått …. Garner, färger och kombinationer flyger genom mitt huvud allt eftersom stickorna går, så det är omöjligt att sia om den färdiga produkten. Roligt är det! Avkopplande också!

Solen håller i sig och fortsätter att lysa upp våra sinnen . Nu ska jag fixa mera kaffe och nått att äta och när Milla vaknar ska vi ta en promenad i det vackra vädret…. Vi får se var vi hamnar idag.
Ha en bra dag alla

Hej på en stund !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.