Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Besök…

… hade jag igår, av en väninna som kom med en burk jättegod plommonmarmelad… Tack Ewa! Den var smaskens ! Vi fick oss dessutom en glad och avslappnad pratstund, vilket man inte kan få för mycket av, så det uppskattas också.

Min pigo har svischat förbi i helgen också… En kort besök blev det för prio 1 för henne den här helgen var hennes farfars begravning…  Hörsägen förtäljer att det var en mycket fin minnesstund med massor av människor som ville vara med och hedra honom och det känns bra. Jag kommer att sakna honom djupt.

 Maken åkte till Umeå igår, tvär och åter, för att träna med sina nya klubbkamrater… Han har börjat hitta formen nu och spelar som en gud, men det är det väl ingen som blir förvånad över längre… Han har ju den förmågan för det mesta att vara bäst när det gäller… Det är snart dax att möta Pergamon  (ett av dom bästa lagen i Elitserien )och då gäller det att ha taggarna på rätt ställe.

Den yngre sonen har varit i Umeå i helgen också… på Fanatic. Där spelar man b.la Warhammer och umgås med likasinnade.

Den äldre sonen har bara njutit av att vara ledig och umgåtts med vänner.

Själv har jag kämpat med matlagning och katthår, dock inte tillsammans utan var för sig…Det kallare klimatet tär hårt på mina leder och livet börjar kännas som det går i slomotion med sirapshinder igen…Jag skulle inte säga nej till en Irich Coffe afton eller nått med mina väninnor… bara för att det är roligare då en stund …

Men u ska jag slåss med spisen igen… idag blir det köttfärs biffar och potatis… och till det får det bli en smarrig sallad på grönsakerna som blev över från gårdagens tacos…

tjing

 

 

 

 

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.