Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Mera skitsnack…

…Vissa är visst känsligare än andra…och jag trampade tydligen på en öm tå nånstans…

Det känns som det ligger mycket ilska bakom dessa ord. …

 

  • 11:46
    Idag
    OK!
    Ta bort

    eller så kan dom arbetslösa söka jobba själva eller är alla som du att ni inte ens klarar av att söka ett jobb? orkar ni göra massa annat så orkar ni jobba.

    kullin Vd ([email protected], )
    Vilgot på Arbetslinjen….

     

     

  • 17:22
    Igår
    OK!
    Ta bort

    prova att jobba och försörja dig själv din feta lata okunniga parasit! VI är så jävla trött på dig ska du veta!!!!!!!! EGOPARASIT!

    hhhhhhhhhhhhhh (hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)
    Vilgot på Arbetslinjen….

     

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Var och en tar sitt ansvar att vilja arbeta och villiga att söka sig till ett jobb. Något lik dessa inte tar till sig att så är det för gemeneman utan spyr galla av egocentriska synvinklar. Att som ungdom, de med funktionshinder, sjuke och äldre arbetskraften blir diskriminerad eller att byråkratin sätter käppar i hjulen.
    Detta kan dessa inte sätta in i paramentrarna av deras attityder till andra som inte har jobb eller är sjuka. Eller att olyckor förekommer och sjukdomar.

    Nog finns det ansvar och företagsmaheten råder hos oss, så länge villkoren är jämlikt och rättvis samt att processen inte tar allt för långt tid av tjänstepersoner och regelverk.
    Någon tyckte att jag ska jobba mera av den artikeln har läst om hur Arbetsförmedlingen har skötts sig vid förra möjligheten till anställning med min funktionsnedsättande arbetsförmåga. Trots jag har arbetat tålmodigt med att få till anställningen via AF tjänsteutövning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.