Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Kojdag idag

-19grader. Solen ser ut att ta kommandot idag och det blir förhoppningsvis varmare frampådan , men just nu är det lite krispigt ute och morgonpinken med Milla blev supersnabb.
Vi letar värmekällor att krypa intil för att hålla kylan borta
Moses har tagit plats på surrounden
Molly har krupit upp ovanför elementet i fönstret
Milla bäddar ner sig i pläden på soffan och
Mattemamman tar täcket och kurar ihop sig i soffhörnet.
Milla har varit våran i en vecka nu och vi börjar lära oss hennes ”tells”, och hon börjar komma underfund med oss också. Hon är en lugn och trygg liten varelse väldigt sällskaplig och ju mer vi lär känna henne desto mer känns det att vi har valt precis rätt vovve. Jag tror att ödet spelade in lite grann och det var meningen att vi skulle ha henne, då intressenter före oss drog sig ur i sista minuten. Det finns dessutom inte någon som kan stå emot hennes söta uppenbarelse.
Jag konstaterar att ruggugglan som i hela sitt liv varit en genuin kattmänniska också har potential som hundmänniska också. Vem kunde tro det ? *ler*

En ny påve har utsetts. Bra att det inte behövde bli nån långbänk av det . Nu kan media fokusera på annat, när uppståndelsen och firandet har lagt sig.

På SVT 1 morron försöker Beatrice Ask, M , försvara(?) polisens agerande i REVA???? Hur tänker den människan ? Kan det nånsin bli legitimt att begära idhandlingar av folk enbart pga av hud-eller hårfärg ???
Jonas Hassem Khemiri har skrivit ett öppet brev till Beatrice Ask i DN.
Har ni inte redan läst det så gör det!

http://www.dn.se/kultur-noje/basta-beatrice-ask

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.