Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Jahapp…

… så var man själv igen. Bröderna Bus har hämtats av pappan och ruggugglan sitter med en kaffe kopp och känner …lugnet… och ensamma vibbar.

Maken är på jobb och sönerna ligger fortfarande och trynar som bäst. Jag funderar på om jag ska gå till grannen och tigga mera kaffe eller om jag ska krypa ner i med en bok… kanske läge att bädda ute på balkongen. Det är ju regnfritt men det behövs nog en filt eller två för det känns inte så värst vidare varmt.

PÅ Folkets Hus byggs det  och renoveras för fullt och det blir jättefint. Jag gick en sväng igår runt huset och kollade. På badet har man målat och fixat omklädningsrummen. Det blev nästan en wow -upplevelse att komma in på damernas. Ombyggnad sker också i foajen till badet, Foajen nere målas om och fräschas upp, Bowlinghallen byggs delvis om och möbleras om så att det blir trevligare, i sommar har personalen fräschat upp ute möblerna.

Vi kommer att ha länets finaste Folkets Hus, när det är klart… och det roligaste är att ideerna inte har tagit slut med det, så nästa år kommer mera. 

Det händer mycket positivt i Vilhelmina!

Gör ett besök på Folkan och se själva !

Hej på en stund

 

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.