Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

nu spricker…

…himlen upp igen och det blåa kommer fram… Jag hoppas verkligen att det innebär att morgon dagen för med sig lite bättre väder.

Idag har det visserligen varit rätt ok på eftermiddagen men en ruggis har varit mer eller mindre indisponibel igen. Storbuskillen som kom och ska vara här i 2 dagar tyckte nog att jag var skittråkig men å andra sidan så fick han ju husera med tvn och spelet som han ville så jag  det kanske inte var så farligt ändå… I morn kommer den andra lillbusen också, så jag hoppas jag är piggare då, för han är nog inte riktigt lika lättroad…;)

Det blev en pannkaka till middag för det var ingen som hade lust att handla åt mig i tid för middagen. men pannkaka är gott så det gick väl an.

Saknade dock en riktig stekpanna när jag skulle steka pannkakorna. Stekgrytan är inte det ultimata för såna grejjer. Kanterna är så höga… men skam den som ger sig . och med lite trixande så funkade det också…Synd att inte maken var hemma och fick fixa, för då hade vi nog haft en stekpanna i skåpet NU…får väl se om det kankse blir en ny panna i morn …

Nu till en fråga. Ni som kan det här med trädgård. När ska man flytta lökar och rabatt växter … visst är det nu, snart på hösten det ska göras ? Vår eminente hyresvärd vill flytta på en rabatt med blandade växter efter som den står lite olägligt till just nu  och jag vill ju rädda blommorna. Det tyckte inte han var så noga, men vi kompromissade. Blommorna får vara kvar om jag flyttar rabatten vilket jag måste gör nu då…;)

Men som sagt. Kan jag göra det nu eller ska man vänta till september??? (Jag måste väl börja nu om jag ska hinna färdigt tills snön kommer antar jag)

Tacksam för svar!

hej på en stund

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.